tromaktiko: Ευχαριστώ το Β' Καρδιολογικό στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, που μου έσωσε την ζωή

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ευχαριστώ το Β' Καρδιολογικό στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, που μου έσωσε την ζωή



Θα ήθελα και μέσω του blog να εκφράσω την ΕΥΓΝΩΜΩΣΥΝΗ μου στον κ. Παραβολιδάκη, τον άνθρωπο που έσωσε τη ζωή μου πριν 10 ημέρες έπειτα από οξύ έμφραγμα. Χίλια ευχαριστώ σε όλους ανεξαιρέτως στο Β' Καρδιολογικό Τμήμα του Γενικού Κρατικού Νικαίας οι οποίοι έδειξαν απίστευτο ενδιαφέρον για μένα από την πρώτη στιγμή που...
διεκομήσθη στο νοσοκομείο και έκαναν το καλύτερο δυνατόν ώστε να μπορέσω να ξεπεράσω το συμβάν, η αγγειοπλαστική μου να πετύχει, να τύχω της καλύτερης δυνατής νοσηλείας και να γυρίσω στα παιδιά μου υγιής και με αίσθηση ασφάλειας για το μέλλον.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον διευθυντή του τμήματος κ.Αποστόλου, για το εξαίρετο δυναμικό της μονάδας του (γιατρούς, ειδικευόμενους, νοσηλευτές, τραπεζοκόμους, υπεύθυνους καθαριότητας και συγγνώμη εάν ξεχνάω αυτή τη στιγμή κάποιους). Είναι πράγματι ΟΛΟΙ άξιοι συγχαρητηρίων καθώς κάνουν τη δουλειά τους ευσυνείδητα και με αξιοπρέπεια, δείχνοντας ενδιαφέρον για όλους τους ασθενείς (ανεξαρτήτως εάν είναι 38 ή 98 ετών), είναι ιδιαίτερα ευγενείς, χωρίς να ξεχνούν ότι οι ασθενείς είναι άνθρωποι με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση. Μακάρι όλα τα νοσοκομεία και οι μονάδες τους να μπορούσαν να επιδείξουν τέτοιο επίπεδο.
Θεωρώ ότι το Β' Καρδιολογικό Τμήμα του Γενικού Κρατικού Νικαίας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και ειλικρινά όσο και όπου περνάει ο λόγος μου θα το υποστηρίζω. Είναι παράδειγμα προς μίμηση εάν και μόνο αναλογισθούμε όλοι υπό ποιές αντίξοες οικονομικά συνθήκες και υλικοτεχνικές δυσκολίες (σύμφωνα με τα όσα ακούγονται) αυτοί οι άνθρωποι εργάζονται και προσπαθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου οι οποίες είναι αποτέλεσμα των δικών τους προσπαθειών και όχι του Υπουργείου ή των πολιτικών που μας προσφέρουν "δωρεάν" υγεία.
Θεωρώ λοιπόν υποχρέωσή μας εκτός των κακών κειμένων και των παρατράγουδων να αναρτούμε και τα καλά και άξια κάποιων ανθρώπων και ιδιαίτερα ανθρώπων οι οποίοι σώζουν ζωές.
Τελικά ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ίσως δεν φτάνουν. Ο Θεός να δίνει υγεία σε αυτούς και στις οικογένειές τους.

Με απεριόριστη εκτίμηση
Σπυριδούλα Κ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!