tromaktiko: AΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

AΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ




Χαιρετίσματα στον εξυπνάκια κλασσικό Ελληνάρα και όλους τους υπόλοιπους με τα ίδια μυαλά.
Ενημερώσου σωστά πρώτα και μετά στείλε την ανάρτηση σου. Δώσε χαιρετίσματα και στον ιδιοκτήτη στην Χαλκίδα. Η παραπληροφόρηση σ'αυτήν την χώρα είναι το κάτι άλλο. Το τσιγάρο απαγορεύεται και στους αίθριους χώρους καλυμένους με νάυλον.


Το έξυπνο πουλί άπ'τη μύτη πιάνεται!! Πρέπει να είναι ανοιχτό άπο δύο πλευρές για να θεωρηθεί εξωτερικός χώρος. Ο νέος νόμος λέει: Ως «εσωτερικός χώρος», για την εφαρμογή του παρόντος, νοείται και το αίθριο ή ο χώρος με συρόμενη ή αποσπώμενη οροφή,όπως και κάθε χώρος,με σκέπαστρο και ταυτόχρονα κλεισμένος με οποιονδήποτε τρόπο περιμετρικά.


Φίλε καπνιστή μην βγεις έξω,κάτσε σπίτι σου. Και που βγαίνατε τα μαγαζιά δεν πήγαιναν καλά έτσι και αλλιώς. Καιρός να βγουν οι μη καπνιστές που είναι το άλλο 40% του πληθυσμού. Πόσο καιρό όμως θα μείνεις μέσα; 1 μήνα,2 μήνες; Κάποια στιγμή θα βγεις και η ανάγκη σου για τσιγάρο είναι ισχυρή οπότε θα βγεις έξω να το κάνεις και θα πεις και ένα τραγούδι. Γύρισε ο τροχός και ήρθε ο καιρός ο καπνιστής να είναι στο περιθώριο.


Φτάσαμε στην ολική απαγόρευση χάρη στην χούντα των καπνιστών που δεν σεβόντουσαν ούτε παιδιά,έγκυες,η τους μη καπνιστές.Φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά δυστυχώς πολύ λίγες. Συνάντησα σχεδόν άπ'ολους τους καπνιστές που γνωρίζω μια περηφάνεια και επίδειξη μαγκιάς όταν δεν εφαρμόστηκε ο νόμος του Αβραμόπουλου. Ότι καπνίζανε παντού και ότι δεν πρόκειται αυτά να περάσουν στην Ελλάδα. Εσείς με την συμπεριφορά σας οδηγήσατε την κατάσταση στην ολική απαγόρευση.


Εδώ κόψανε τους μισθούς και τις συντάξεις, δεν θα απαγορέψουν το τσιγάρο; Το ΠΑΣΟΚ έχει ένα καλό. Όταν βγάζει έναν νόμο τον τηρεί χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος. Έχετε ένα μήνα να προσαρμοστείτε. Άπο 1 Οκτωβρίου αν δω καπνιστή σε κλειστό χώρο δεν θα τον χαρίσω. Τα ψέματα τελειώσανε.



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!