tromaktiko: "Χρυσό" θα πληρώσει τον Ιμπραϊμοβιτς η Μπαρτσελόνα

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

"Χρυσό" θα πληρώσει τον Ιμπραϊμοβιτς η Μπαρτσελόνα



Η Μπαρτσελόνα δύσκολα θα μπορέσει να ξεμπλέξει με τον μάνατζερ του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Όπως αποκαλύπτει σε...

 δημοσίευμα μας της ισπανική εφημερίδα “Marca”, οι Καταλανοί έχουν να πληρώσουν ακόμα 4.800.000 ευρώ στον Μίνο Ραϊόλα, ποσό που προκύπτει από συμφωνία που είχε κάνει με τον πρώην πρόεδρο της ομάδας, Ζουάν Λαπόρτα.
Όταν το περασμένο καλοκαίρι ο Σουηδός μετακόμισε στην τότε πρωταθλήτρια Ευρώπης ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος. Τόσος ώστε ο προκάτοχος του Σάντρο Ροσέλ να υπογράψει προσωπική συμφωνία με τον εκπρόσωπο του “Ίμπρα”, η οποία ανέφερε ότι θα έπαιρνε ως ετήσια προμήθεια το 10% των αποδοχών του πελάτη του. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο θα ακυρώνονταν μόνο αν ο 28χρονος παίκτης έλυνε το συμβόλαιο του με το σύλλογο μετά από δική του επιθυμία.



Το συνολικό ποσό που η αρχική συμφωνία προέβλεπε έφθανε τα 6.000.000 ευρώ, αφού για 5 χρόνια ο Ραϊόλα θα έβαζε στο ταμείο του 1.200.000 ευρώ ετησίως. Αυτό σημαίνει πως για τα επόμενα 4 χρόνια οι “μπλαουγκράνα” θα συνεχίσουν να πληρώνουν τον εκπρόσωπο του παίκτη, ο οποίος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Μίλαν.


“Ίμπρα”: “Απέρριψα πρόταση της Σίτι”


H Mάντσεστερ Σίτι προσέγγισε τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, αλλά αυτός προτίμησε να συνεχίσει στη Μίλαν. Εξηγώντας την απόφασή του ο Σουηδός τόνισε: “Η Σίτι είναι ομάδα του μέλλοντος. Εγώ επέλεξα τη Μίλαν γιατί μπορεί τώρα να κερδίσει τρόπαια. Η Σίτι μπορεί να περιμένει το μέλλον για να το πράξει αυτό",ήταν το σχόλιό του.


Εν συνεχεία μίλησε για πολλοστή φορά για τη διαμάχη που είχε με τον Πεπ Γκουαρντιόλα: “Τα προβλήματα ξεκίνησαν το Μάρτιο. Ζήτησα μία εξήγηση, αλλά δεν μου την έδωσε. Δεν άντεχα και δεν είχα άλλη επιλογή από το να βρω ένα καινούριο μέρος για να δουλέψω και είμαι τυχερός που αυτό είναι η Μίλαν. Σύντομα θα γίνω 29 χρόνων και δεν μπορώ να χάσω μία χρονιά καθισμένος στον πάγκο. Είδα τι έγινε πέρυσι με τον Τιερι Ανρί (σ.σ αναφερόμενος στον παραγκωνισμό του)”.
 
 
Πηγή: contra.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!