tromaktiko: Επίσημη απάντηση σε ανάρτηση αναγνώστη για τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Επίσημη απάντηση σε ανάρτηση αναγνώστη για τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ



Σε συνέχεια της ανάρτησης σας μετά από καταγγελία αναγνώστη σας και πελάτη μας θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε ότι, δυστυχώς, χωρίς επιπλέον στοιχεία δεν ήταν δυνατό να εντοπίσουμε την παραγγελία στο σύστημα μας και να διαπιστώσουμε αν υπάρχει ή όχι κάποιο πρόβλημα στην παράδοση.

Προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τον πελάτη μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας είτε μέσω e-mail στις διευθύνσεις info@kotsovolos.g r και internetsales@kotsovolos.gr  είτε τηλεφωνικά στο 801.11.33.600 από σταθερό, και στο 210.289.9600 από κινητό. Ο μέσος όρος αναμονής στη γραμμή του κέντρου εξυπηρέτησης πελατών είναι λιγότερο από 1 λεπτό και 30 δευτερόλεπτα επομένως μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τον πελάτη ότι χωρίς να ταλαιπωρηθεί επιπλέον, σύντομα θα έχει πληροφορηθεί για την εξέλιξη της παραγγελίας του.
Επικεντρωνόμαστε συνεχώς στη διαρκή βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών μας και καλούμε όλους τους καταναλωτές να απευθύνονται άμεσα στο αντίστοιχο τμήμα είτε ηλεκτρονικά, είτε τηλεφωνικά αν προκύψει κάποια απορία ή εντοπιστεί το παραμικρό πρόβλημα σε οποιοδήποτε στάδιο της εξυπηρέτησης.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη δημοσίευση.
Με εκτίμηση
Internet Sales http://www.kotsovolos.gr/
URL: http://www.kotsovolos.gr/
email: internetsales@kotsovolos.gr
Τηλ. Τμήματος εξυπηρέτησης πελατών Κωτσόβολος: 801.11.33.600 & 210.289.9600
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!