tromaktiko: Σχετικά με το ΙΚΑ και την ανάρτηση "Κάποιος μας δουλεύει..."

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Σχετικά με το ΙΚΑ και την ανάρτηση "Κάποιος μας δουλεύει..."



Αγαπητέ αναγνώστη η αγανάκτηση σου είναι απολύτως δικαιολογημένη. Έχω εργαστεί κι εγώ στο τηλεφωνικό κέντρο του ΙΚΑ, εκεί που κλείνουν οι ασφαλισμένοι τα ραντεβού (ιδιωτικές εταιρείες είναι, με σύμβαση έργου με το ΙΚΑ).
 Δυστυχώς η λίστα με τα ραντεβού είναι συγγεκριμένη και κάθε μέρα δίνεται μια νέα λίστα με κενά ραντεβού για χ μέρες μετά. Δυστυχώς λοιπόν, όπως καταλαβαίνεις στο σύστημα δεν υπάρχουν τα επόμενα ραντεβού για να μπορέσουν νÎ! ± σου τα κλείσουν και σου ζητούν να καλέσεις την επόμενη ημέρα για να προλάβεις κενό ράντεβού στην καινούργια λίστα.

Έχεις απόλυτο δίκιο να αγανακτείς για το πόσο μακριά πάνε τα ραντεβού αλλά η αλήθεια είναι ότι φταίμε κι εμείς οι ασφαλισμένοι. Ξέρεις πόσες φορές έκλεινα ραντεβού σε ασφαλισμένους και δεν πήγαιναν αλλά δεν έπαιραν τηλέφωνο να το ακυρώσουν?? Αν ακύρωναν το ραντεβού θα εξυπηρετούνταν ένας άλλος άνθρωπος που θα είχε ανάγκη την εξέταση. Μακάρι να έβρισκε το ΙΚΑ ένα καλύτερο σύστημα για να εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι γιατί για τόσους μήνες που καλούνται να περιμένουν μπορεί να τους βρουν χειρότερα...

ANAΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!