tromaktiko: Αξιοποίηση του εκπαιδευτικού προσωπικού

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Αξιοποίηση του εκπαιδευτικού προσωπικού



Κα Διαμαντοπούλου τα χαιρετίσματά μου.
Υποσχεθήκατε ότι θα βάζατε τάξη στην διαχείριση του εκπαιδευτικού προσωπικού, κάτι που όπως υποστηρίζατε, δεν έπραξαν οι προκάτοχοί σας.
Και επειδή δεν εμπιστευόσασταν τους Διευθυντές Εκπαίδευσης (Α/θμιας και Β/θμιας), διακόψατε παράνομα και αντιδεοντολογικά τη νόμιμη θητεία τους και τους αντικαταστήσατε με "αρεστούς" κατά την προσφιλή ρήση του πρωθυπουργού, πιστεύοντας πως οι παλιοί Διευθυντές δεν θα ευθυγραμμίζονταν στη δική σας γραμμή όπως θα έκαναν οι "αρεστοί".
Κυρία Υπουργέ δυστυχώς για σας τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Οι Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/μιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας, είναι γεμάτοι από άτυπα αποσπασμένους εκπαιδευτικούς της αρεσκείας των νέων Διευθυθντών, οι οποίοι βεβαίως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ όπως εσείς διακηρύξατε κατ' επανάληψη, αλλά βοηθούν το έργο των Διευθύνσεων.
Επομένως εσείς μεν μπορεί να διατείνεστε ότι πέντε χιλιάδες εκπαιδευτικοί αποσπασμένη εδώ και εκεί επέστρεψαν στα σχολεία, αλλά αν κάνετε μία απροειδοποίηση έρευνα στις Διευθύνσεις, θα εκπλαγείτε τα μάλλα και μαζί με εσάς θα μάθουμε και εμείς πόσοι εκπαιδευτικοί ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΣΠΑΣΤΗΚΑΝ ΝΟΜΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.
Κα Υπουργέ, αν δεν ερευνήσετε αυτεπάγγελτα και δεν ανακοινώσετε τα αποτελέσματα της έρευνά σας, θα επανέλθω με συγκεκριμένα στοιχεία.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!