tromaktiko: Είχαν ρημάξει τη ΔΕΗ

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Είχαν ρημάξει τη ΔΕΗ



Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται δύο 34χρονοι Έλληνες που εντοπίστηκαν σε υποσταθμό της ΔΕΗ στην οδό Ζαμάνου και Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα να αποσπούν καλώδια χαλκού, ενώ από την καταδίωξη που ακολούθησε για τη σύλληψή τους, τραυματίστηκε στο πόδι αστυνομικός.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι από τις αρχές Φεβρουαρίου έχουν διαπράξει 222 κλοπές σε υπόγειους υποσταθμούς της ΔΕΗ σε διάφορες περιοχές του κέντρου των Αθηνών, του Πειραιά και των νοτίων προαστίων όπως στο Βύρωνα, Π. Φαλήρου, Ν. Κόσμου, Γλυφάδας, Ηλιούπολης, Αλίμου, Καλλιθέας, Ν. Σμύρνη, Μοσχάτου και Πειραιά.
Ο ένας από τους συλληφθέντες ήταν πρώην εργαζόμενος εταιρείας που αναλάμβανε εργολαβίες της ΔΕΗ και γνώριζε τα σημεία των υπόγειων υποσταθμών.
Οι κλοπές προκαλούσαν αυξομειώσεις τάσης, με συνέπεια να προκαλούνται καταστροφές σε οικιακές συσκευές καταναλωτών οι οποίοι πλέον απαιτούν αποζημιώσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ από τη ΔΕΗ.
Στο σπίτι του ενός βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δισκία μεθαδόνης και ναρκωτικά χάπια ενώ στου άλλου ένα πολεμικό τυφέκιο, σιγαστήρα, 18 φυσίγγια, 400 ευρώ και δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

http://news247.gr/ellada/eklevan_ta_kalwdia.550131.html
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!