tromaktiko: Σκότωσε τη μητέρα του και αυτοκτόνησε

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Σκότωσε τη μητέρα του και αυτοκτόνησε



Σκότωσε τη μητέρα του και αυτοκτόνησε Ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, μέσα σε νοσοκομείο της Βαλτιμόρης, αφού νωρίτερα είχε τραυματίσει και ένα...
γιατρό, όταν πληροφορήθηκε από τι ακριβώς έπασχε η μητέρα του.

Η αστυνομία και οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών δεν διευκρίνισαν τι ήταν αυτό που αναστάτωσε σε τέτοιο βαθμό τον δράστη, τον 50χρονο Πολ Γουόρεν Πάρντους ώστε να οδηγηθεί στην πράξη αυτή μέσα στο γνωστό νοσοκομείο Τζονς Χόπκινς.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης πάντως, ο άνδρας είχε μόλις ενημερωθεί ότι η μητέρα του, η οποία είχε υποβληθεί σε επέμβαση στη σπονδυλική στήλη, θα έμενε παράλυτη.

«Ενημερωνόταν για τη θεραπεία και την κατάσταση της μητέρας του (...) όταν αναστατώθηκε και κλονίστηκε συναισθηματικά μαθαίνοντας σε τι κατάσταση βρισκόταν εκείνη», εξήγησε η δήμαρχος της Βαλτιμόρης, Στέφανι Ρόουλινγκς-Μπλέικ. «Ενώ συζητούσε με το γιατρό, έβγαλε από τη ζώνη του ένα μικρό ημιαυτόματο όπλο και πυροβόλησε το γιατρό στο κάτω μέρος του στήθους ή στην άνω κοιλιακή χώρα», πρόσθεσε. Ο γιατρός σωριάστηκε έξω από το δωμάτιο της μητέρας και κατόπιν είδαν το δράστη να τρέχει μέσα στο δωμάτιο κραδαίνοντας το όπλο προς την πλευρά της γυναίκας που ήταν ακινητοποιημένη στο κρεβάτι της.

Αστυνομικοί «πολιόρκησαν» επί τρεις ώρες το δωμάτιο και όταν τελικά άνοιξαν την πόρτα διαπίστωσαν ότι ο 50χρονος είχε πυροβολήσει τη μητέρα του και είχε αυτοκτονήσει.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Άντονι Τζουλιέλμι, είπε ότι ο τραυματισμένος γιατρός χειρουργήθηκε και δεν κινδυνεύει η ζωή του. Μια νοσοκόμα του Τζον Χόπκινς είπε εξάλλου στην εφημερίδα Μπάλτιμορ Σαν ότι ο δράστης ήταν θυμωμένος με τη θεραπεία της μητέρας του και είχε απειλήσει να πηδήξει από το παράθυρο.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!