tromaktiko: Θύρα... Μαρινάκης

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Θύρα... Μαρινάκης



Συνάντηση ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους οργανωμένους της «Θύρας 7» θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Επιθυμία του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού είναι να εκλείψουν οριστικά τα φαινόμενα βίας.
Εκτός από το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και τους συνδεσμίτες θα παραστούν στη συνάντηση και κάποιοι στενοί συνεργάτες του Μαρινάκη. Ουσιαστικά αυτή θα είναι η πρώτη τους συνάντηση αφού μέχρι τώρα ο ιδιοκτήτης των «ερυθρολεύκων» τα είχε πει μεμονωμένα με στελέχη της «Θύρας 7».
Αυτό που θα συζητηθεί είναι με ποιον τρόπο θα αντιμετωπισθούν οι τιμωρίες της έδρας του Ολυμπιακού, οι οποίες έχουν στοιχίσει ως τώρα στην ομάδα. «Η βία δεν έχει θέση στη δική μας οικογένεια. Είναι επιτακτικό και αναγκαίο να προστατέψουμε το γήπεδό μας, καθώς έτσι προστατεύουμε και τα συμφέροντας της ομάδας μας», είναι η άποψη του Μαρινάκη.


Χρόνο και δουλειά

Τη βεβαιότητά του ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί καλύτερος στη συνέχεια, εξέφρασε προς τη διοίκηση της ομάδας ο Ερνέστο Βαλβέρδε. «Θέλουμε χρόνο και δουλειά. Η ομάδα βελτιώνεται και αυτό γιατί δουλεύουμε όλοι καλά. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος», ανέφερε ο 47χρονος τεχνικός για να προσθέσει: «Κάθε εβδομάδα προσθέτουμε και δύο-τρία πράγματα στο παιχνίδι μας. Βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι και σιγά σιγά βγαίνουν τα πράγματα που έχουμε δουλέψει».
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!