tromaktiko: Ήρθε η ώρα για να πάρει εκδίκηση!

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Ήρθε η ώρα για να πάρει εκδίκηση!




Ρεβάνς για την οδυνηρή ήττα στον τελικό του προηγούμενου Μουντομπάσκετ θέλει να πάρει απόψε (21:00, ΕΤ-1) η Εθνική Ελλάδας από την Ισπανία. Οι διεθνείς θα τεθούν αντιμέτωποι με τους «φούριας ρόχας» στο «Σινάν Ερντέμ» της Κωνσταντινούπολης για τη φάση των «16» της διοργάνωσης, με τον Αντώνη Φώτση να βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Γιόνας Καζλάουσκας. Παίζει ο Ναβάρο.

Ο τρόπος με τον οποίο έχασε η Εθνική Ομάδα από τη Ρωσία «σηκώνει» μεγάλη συζήτηση. Η… μοίρα έφερε την πρωταθλήτρια κόσμου στον δρόμο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, αντί της Γαλλίας, ωστόσο απέτρεψε – σε περίπτωση πρόκρισης – το εφιαλτικό ενδεχόμενο πρόωρης σύγκρουσης με τις ΗΠΑ στους «8».

Με βάση τις εξελίξεις αυτές, το αποψινό ματς θεωρείται κομβικής σημασίας, όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους, αλλά και για ηθικούς। Αν η «γαλανόλευκη» πάρει την πρόκριση, τότε άπαντες θα την αποθεώσουν για την… ήττα από τη Ρωσία. Αν όμως συμβεί το αντίθετο, τότε θα θεωρηθεί πολύ μεγάλη αποτυχία, καθώς οι ίδιοι οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία θα πιστωθούν την επιλογή της αντιπάλου που τελικά θα τους έχει πετάξει εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

Περισσότερα http://www.balla.gr/?v=2&dbt=1&aid=14153
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!