tromaktiko: Ξεκαθαρίζει η εικόνα της οικογενειακής τραγωδίας στο Έσεξ

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ξεκαθαρίζει η εικόνα της οικογενειακής τραγωδίας στο Έσεξ



Ξεκαθαρίζει το σκηνικό με τη διπλή τραγωδία στο Έσεξ της Αγγλίας, κατά την οποία πατέρας και κόρη κυπριακής καταγωγής βρέθηκαν νεκροί με τραύματα από μαχαίρι.
Καταλυτική στην υπόθεση είναι η μαρτυρία της Βρετανίδας συζύγου του Κώστα Πιερίδη, Μπερναντέτ, η οποία ανέφερε στην Αστυνομία, ότι λίγο πριν το αιματοκύλισμα, άκουσε τον σύζυγο της να λέει στα αγγλικά στην κόρη του Μάργκαρετ, «τι πας να κάνεις».
Όπως δήλωσε ξάδελφος του άτυχου Πιερίδη, η σύζυγός του βρισκόταν στα πάνω δωμάτια μαζί με τα παιδιά τους, όταν έγινε αυτό και αμέσως κατέβηκε κάτω για να δει τι συμβαίνει. Αντίκρισε τον σύζυγό της λουσμένο στα αίματα και την κόρη της να κρατεί ένα μαχαίρι. Της το πήρε από το χέρι και το έβαλε δίπλα, ενώ έτρεξε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.
Για άγνωστο λόγο στη συνέχεια, η 16χρονη νεαρή πήγε σε άλλο δωμάτιο και όταν την αναζήτησε η μητέρα της τη βρήκε σε λίμνη αίματος, για να ξεψυχήσει μια ώρα αργότερα στο Νοσοκομείο.
Ο Πιερίδης πέθανε επί τόπου και οι νοσοκόμοι που κλήθηκαν δεν μπόρεσαν να κάνουν οτιδήποτε.
Σύμφωνα με στενό συγγενή του θανόντα, πριν το τραγικό συμβάν δεν προηγήθηκε κανένας καβγάς μεταξύ πατέρα και κόρης και πως αυτό που μένει τώρα να ξεκαθαρίσει η Αστυνομία του Έσεξ, είναι να διαπιστωθεί κατά πόσον ο τραυματισμός του Πιερίδη οφείλεται σε ατύχημα, στην προσπάθειά του να πάρει το μαχαίρι από την κόρη του. Η Αστυνομία, σημειώνεται πως είχε θεωρήσει αρχικά ως ύποπτη τη σύζυγο, γιατί είχαν βρεθεί τα αποτυπώματά της στο μαχαίρι, ωστόσο μετά τις εξηγήσεις που έδωσε, όλα ξεκαθάρισαν, γι’ αυτό και ανακοινώθηκε πως δεν αναζητείται άλλο πρόσωπο.
Στο πλευρό της οικογένειας βρίσκεται η αδελφή του Πιερίδη που ζει μόνιμα στο Λονδίνο, ενώ οι συγγενείς του στην Κύπρο αναμένουν τον καθορισμό της κηδείας των δύο δικών τους.
http://filoksenos.blogspot.com/2010/09/blog-post_15.html
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!