tromaktiko: Aπάντηση σε ανάρτηση "Επαγγελματικά Δικαιώματα ΤΕΙ"

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Aπάντηση σε ανάρτηση "Επαγγελματικά Δικαιώματα ΤΕΙ"



Προς τον πολιτικό μηχανικό Π.Ε. Γιατί ένας απόφοιτος του ελληνικού κρατικού ΑΤΕΙ δεν μπορεί να λέγετε πολιτικός μηχανικός Τ.Ε. ,όπως είναι ο πλήρης τίτλος, και μπορεί να λέγετε πολιτικός μηχανικός Π.Ε. ο κάθε ένας που έχει σπουδάσει σε κάποιο ξένο πανεπιστήμιο και περνάει από το ΔΙΚΑΤΣΑ.


Με τη λογική της βαθμολογίας που λες ότι εσύ είχες μεγαλύτερη βαθμολογία άρα μπήκες στο Πολυτεχνείο εγώ ο άχρηστος που δεν διάβαζα είχα μικρότερη βαθμολογία και μπήκα στο ΤΕΙ αυτοί που πήγαν στο εξωτερικό ήταν ακόμα πιο άχρηστοι κι από εμένα, πραγμα που δεν το πιστευω, και πήγαν στο εξωτερικό σε ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο και έγιναν ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Π.Ε.!!!!
Σε ενημέρωσή σου εγώ πέρασα στο ΑΤΕΙ με το σύστημα της δέσμης, σύστημα από το οποίο πολλοί άξιοι μαθητές λυκείου με Μ.Ο. 17, 18 και 19 δεν κατάφεραν να μπουν σε κάποιο ΑΕΙ ή μπορεί να μην πέρασαν και πουθενά επειδή για κάποιο προσωπικό λόγο δεν μπόρεσαν την ημέρα που έδιναν εξετάσεις να αποδώσουν τα μέγιστα ενώ κάποιοι που πέρασαν στα ΑΕΙ απλά τους “έκατσαν” τα SOS.
Το που θα σπουδάσει ο καθένας είναι προσωπική επιλογή είτε είναι ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ είτε είναι ΤΕΙ είτε είναι κολέγια του εξωτερικού
Σταματήστε πια με αυτή την καραμέλα των επαγγελματικών δικαιωμάτων όποιος είναι πιο άξιος αυτός και θα προχωρήσει επαγγελματικά τους υπόλοιπους το σύστημα θα τους θάψει.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!