tromaktiko: Όταν τις έπλασε ο Θεός...

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Όταν τις έπλασε ο Θεός...



Σίγουρα είχε μεγάλα κέφια! Γυναίκες καλλονές, δυναμικές και πάνω από όλα πρωταθλήτριες. Στην προκειμένη περίπτωση το καλούπι δεν έσπασε. Ή τουλάχιστον ο Δημιουργός είχε στην κατοχή του αρκετά μοναδικά κομμάτια, ώστε να φτιάξει κάτι το εξαιρετικό.
Η ομορφιά είναι μεγάλο προσόν και όταν, δε, συνδυαστεί με τον δυναμισμό, την προσωπικότητα και το μυαλό, τότε το αποτέλεσμα είναι... perfetto! Σε αυτή την κατηγορία θα αναφερθούμε παρακάτω. Γιατί τα κάλλη δεν βρίσκονται μόνο πάνω στην πασαρέλα, αλλά και μέσα στο γήπεδο! Σέξι κι όποιος αντέξει, λοιπόν...


1.Λερίν Φράνκο (Ακοντισμός)
Είναι αθλήτρια του στίβου, με ειδικότητα στο ακόντιο. Το 2008 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου έκλεψε την παράσταση. Η Παραγουανή, Λερίν Φράνκο μπορεί να μην διακρίθηκε, καταλαμβάνοντας την 51η θέση στη γενική κατάταξη του αγωνίσματος, κατάφερε όμως να στρέψει πάνω της όλα τα φλας. Και όχι άδικα... Εκτός του αθλητισμού ασχολείται και με το μόντελινγκ φτάνοντας μέχρι την τελική φάση των Καλλιστείων «Miss Universe» το 2006.

2.Φραντσέσκα Πιτσινίνι (Βόλεϊ)
Γνωστή και μη εξαιρετέα... Εκθαμβωτική εντός και εκτός φιλέ. Η Φραντσέσκα Πιτσινίνι είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στα γήπεδα του βόλεϊ, με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της, κυρίως σε εθνικό επίπεδο. Τρεις συμμετοχές με την Ιταλία σε Ολυμπιακούς Αγώνες (2000, 2004 και 2008), Παγκόσμια Πρωταθλήτρια το 2002, κάτοχος του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2007 και προσφάτως Πρωταθλήτρια Ευρώπης στα γήπεδα της Πολωνίας. Η 31χρονη αθλήτρια αποτελεί σίγουρα έναν καλό λόγο για να παρακολουθήσει κανείς γυναικείο βόλεϊ.

3.Χέδερ Μιτς (Ποδόσφαιρο)
Αν νομίζετε ότι οι γυναίκες δεν ξέρουν από μπάλα, γελιέστε. Και το τόπι το κατέχουν και αν χρειαστεί το στέλνουν και στο πλεχτό. Μία από αυτές είναι και η Χέδερ Μιτς. Η 31χρονη Αμερικανίδα είναι μέλος της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των ΗΠΑ και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού. Έχει περισσότερες από 100 συμμετοχές (και 2 γκολ) με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της, έχει αναδειχθεί δύο φορές χρυσή Ολυμπιονίκης το 2004 και το 2008, ενώ αυτή την περίοδο αγωνίζεται για την ομάδα της Φιλαδέλφεια.

Περισσότερες σέξι αθλήτριες: http://clopyandpaste.blogspot.com/2010/09/blog-post_8936.html
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!