tromaktiko: ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ



Απάντηση στον κ. Κώστα Κ.
Αυτό που έγινε την 9/11 ήταν τραγικό.
Όλοι όμως θα πρέπει να ενημερωνόμαστε για τέτοια γεγονότα όσο γίνεται καλύτερα. Υπάρχουν άπειρα στοιχεία που αποδυκνείουν ότι η συγκεκριμένη επίθεση είναι τουλάχιστον ύποπτη. Αν είχατε κάνει τον κόπο να ψάξετε στο διαδίκτυο για αποδείξεις, που όπως λέτε δεν υπάρχουν, θα βρίσκατε πολλά βίντεο όπου εμπειρογνώμονες, μηχανικοί, χημικοί, πυροτεχνουργοί αναλύουν πόσο δύσκολο έως αδύνατο είναι να λιώσουν τα μέταλλα και οι κατασκευές των συγκεκριμένων κτιρίων μονάχα από μία έκρηξη ή σύγκρουση. Τα κομμάτια λιωμένου ατσαλιού που βρέθηκαν στα συντρίμια μαρτυρούν, σύμφωνα με τους ειδικούς πάντα, πως τα κτίρια δεν γκρεμίστηκαν μόνα τους. Οι θερμοκρασίες που απαιτούνται για να λιώσουν είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές μιας απλής φωτιάς.

Υπάρχουν επίσης πολυάριθμες αυτόπτεις μαρτυρίες, αστυνομικών, πυροσβεστών, ανθρώπων που έβγαιναν από τα κτίρια, για αλλεπάλληλες εκρήξεις σε χαμηλότερους ορόφους και επιπλέον, ειδικά "κοψίματα" στις κολώνες, που είναι χαρακτηριστικά των ελεγχόμενων κατεδαφίσεων όσον αφορά σε κτίρια τέτοιου μεγέθους. Οι εκρήξεις αυτές φαίνονται σε πολλά βίντεο που κατέγραφαν το σκηνικό. Πολλοί από αυτούς που κλήθηκαν να καταθέσουν στο δικαστήριο σχετικά με όλα αυτά, μόνο που δε βρέθηκαν κατηγορούμενοι οι ίδιοι.

Παράξενο είναι επίσης και το γεγονός πως τη συγκεκριμένη μέρα γίνονταν ασκήσεις αμερικανικών μαχητικών και, όπως θα φαντάζεται κανείς, η εναέρια παρακολούθηση θα πρέπει να ήταν πιο αυστηρή από ότι συνήθως. Να θυμηθούμε ότι λίγη ώρα αργότερα έγινε και επίθεση στο πεντάγωνο. Είναι δυνατόν να μην μπορούν οι Αμερικάνοι να προστατέψουν ενα από τα κτίρια με την καλύτερη αστυνόμευση και ασφάλεια στη χώρας τους? Εκτός κι αν δεν ήθελαν να το προστατέψουν. Αυτό όμως παραείναι τρομακτικό να το πιστέψει κανείς έτσι δεν είναι? Και αν κάνεις πως το πιστεύεις για λίγο, αρχίζουν να σου έρχονται κι άλλα τρομακτικά ερωτήματα. Ποιος θα μπορούσε να συλλάβει μια τέτοια διαβολική ιδέα, με τι σκοπό, με ποιο κόστος? Τελικά τόσες ανθρώπινες ζωές δεν άξιζαν?

Και για να δείτε πόσο άξιζαν όλες αυτές οι ψυχές που χάθηκαν , κ. Κώστα και όλοι αυτοί σαν εσάς που πετάνε μία φράση του στυλ "θεωρίες συνομωσίας" και "νέα τάξη πραγμάτων" χωρίς να έχουν ιδέα για τι ακριβώς μιλούν, ψάξτε να βρείτε πόσα εκατομμύρια αποζημίωση πήρε ο ιδιοκτήτης που είχε ασφαλίσει τα κτίρια του όλως τυχαίως λίγο πριν την καταστροφή, συμπεριλαμβανομένου και του περίφημου κτιρίου 7 που κατεδάφισαν "ελεγχόμενα" αργότερα (ειρωνικό ε?!), λόγω υλικών ζημιών και το οποίο συμπτωματικά είχε μέσα απόρρητα αρχεία της CIA και τραπεζών, μεταξύ άλλων. Δεν ξέρω αν είναι εβραίος και δε με νοιάζει, άλλωστε τύποι σαν αυτόν έχουν θρησκεία μόνο το χρήμα. Αυτό που με νοιάζει και θα πρέπει να νοιάζει όλους μας είναι η αλήθεια, όσο τρομακτική κι αν είναι.

Με εκτίμηση,
μια επηρεασμένη νεότερη.

Ενδεικτικά βίντεο για όσους θέλουν να δουν τις αποδείξεις και να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα (τα βίντεο είναι στα αγγλικά)


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!