tromaktiko: Αντίο ………Μητσάρα

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Αντίο ………Μητσάρα



Πικρό έμελλε να είναι το τελευταίο παιχνίδι του Δημήτρη Διαμαντίδη με την φανέλα της επίσημης αγαπημένης.
Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με την Ισπανία ,στο οποίο η εθνική μας γνώρισε την ήττα ,ο έλληνας άσσος ανακοίνωσε την αποχώρηση του .
Στις σύντομες αλλά περιεκτικές του δηλώσεις ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του και όσους τον βοήθησαν να ζήσει μοναδικές στιγμές με την γαλανόλευκη φανέλα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις :
«Αυτή ήταν η τελευταία μου συμμετοχή με την Εθνική. Το τελευταίο μου παιχνίδι. Ευχαρίστησα όλους τους συμπαίκτες μου. Πέρασα πάρα πολύ έντονες στιγμές μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να αγωνίζεται στην Εθνική. Κάθε κύκλος όμως κλείνει και η ζωή συνεχίζεται. Για μένα η Εθνική τελείωσε. Επαναλαμβάνω, είμαι πολύ ευτυχισμένος που έζησα όλα αυτά τα πράγματα, όλες αυτές τις στιγμές με αυτή την ομάδα και με αυτούς τους συμπαίκτες»

«Έζησα καλές και κακές στιγμές σε αυτή την ομάδα. Κατακτήσαμε ένα ευρωπαϊκό. Δεν μπορείτε να αντιληφτείτε πόσο μεγάλη χαρά ήταν αυτό το πράγμα για εμάς τους παίκτες. Πήραμε μία δεύτερη θέση σε Παγκόσμιο. Κερδίσαμε τους Αμερικανούς. Ζήσαμε πολύ έντονες και μεγάλες στιγμές. Είχαμε όμως και τις ατυχίες μας. Αυτή η ομάδα πάντως αξίζει συγχαρητήρια. Έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια δείγματα μεγάλης ομάδας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να στηρίξουμε τα νέα παιδιά που έχουν μπει στην ομάδα, τα οποία είναι πολύ ικανά και με τη στήριξή μας θα τα καταφέρουν»

Τα λόγια αυτά προκαλούν συγκίνηση σε όλους τους Έλληνες. Ο μεγάλος παίκτης αλλά και άνθρωπος Διαμαντίδης πήρε μια δύσκολη αλλά και συνάμα σημαντική απόφαση για τον ίδιο. Όλοι έχουμε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για έναν άνθρωπο που μας χάρισε μεγάλες στιγμές και κατάφερε μαζί με τους υπόλοιπους διεθνής να φέρει ακόμα περισσότερους νέους κοντά στο μπάσκετ
http://tikanoumere.blogspot.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!