tromaktiko: ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΙΣΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΙΣΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!



Η διαφάνεια και η αξιοκρατία του ΠΑΣΟΚ δεν έχει όρια. Αφού μας παραμύθιασε ο κ. Παπανδρέου με την ανοιχτή διακυβέρνηση(opengov.gr) και άλλες τέτοιες μπούρδες επέλεξε τους «καλύτερους». Συγκεκριμένα
επέλεξε ως διοικητή του ΚΥΚΕΚΑΜΕΑ ΗΛΕΙΑΣ ενός ιδρύματος κοινωνικής πρόνοιας , για άτομα με ειδικές ανάγκες ,την δασκάλα (!!!) κ. Ζωή Βουρλούμη. Η συγκεκριμένη κυρία λοιπόν λόγω ειδικότητας είναι άσχετη με το αντικείμενο αυτό. Ως εδώ καλά , θα πείτε λίγ! ο ή πολύ όλοι οι διοικητές των νοσοκομείων ή των ιδρυμάτων που διορίστηκαν από τη κυβέρνηση είναι άσχετοι με το αντικείμενο. Η κ. Βουρλούμη όμως δεν έμεινε εκεί καθώς πριν ένα μήνα περίπου κρίθηκε ,εντελώς αξιοκρατικά , ως Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Ηλείας. Έτσι λοιπόν είναι και Διοικητής του ΚΥΚΕΚΑΜΕΑ ΗΛΕΙΑΣ και Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Ηλείας. Υπηρετεί ταυτόχρονα σε δύο θέσεις , απολαμβάνει τις αποδοχές και από τις δύο και καταφέρνει να εκπληρώνει τα καθήκοντά της και στις δύο. Φαίνεται σε ο! λόκληρο το νομό δεν υπήρχε πιο άξι! ος εÎ �παιδευτικός για τη θέση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και επελέγη η κ. Βουρλούμη από τη κυβέρνηση για δεύτερη φορά. Θα πρέπει όμως η συγκεκριμένη να μας απαντήσει πως τα καταφέρνει όλα μαζί και μάλιστα εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ? Μήπως είναι η γυναίκα-λάστιχο?

Όλα αυτά θα πρέπει να ξυπνήσουν και αυτούς τους λίγους πολίτες που πίστευαν στην αξιοκρατία και τη διαφάνεια του κ. Παπανδρέου και που ο ίδιος τους ζητά να βάλουν πλάτη για την οικονομία περικόπτοντας το μισθό τους.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!