tromaktiko: Έκλεψε την τράπεζα Πειραιώς Σπάρτης, "φορώντας" μόνο τα γυαλιά του

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Έκλεψε την τράπεζα Πειραιώς Σπάρτης, "φορώντας" μόνο τα γυαλιά του



Tο πρωί της 3ης Σεπτεμβρίου περίπου στις 9:10, έγινε ένοπλη ληστεία στην τράπεζα Πειραιώς της Σπάρτης.
Αναλυτικότερα σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο ληστής ήταν ένας άνδρας Έλληνας ηλικίας 40 - 45 ετών και είχε μπει στην τράπεζα προσποιούμενος τον πελάτη. Ο ίδιος δεν φορούσε κουκούλα, μα όση ώρα ήταν στην ουρά είχε τελείως ακάλυπτο το πρόσωπό του.

Όταν ήρθε η σειρά του στο ταμείο, φόρεσε τα γυαλιά ηλίου του και προχώρησε στην υπάλληλο. Εκεί μέσα από μία μαύρη σακούλα, έβγαλε ένα όπλο που δεν ξέρουμε αν ήταν αληθινό ή ψεύτικο και είπε στην ταμία μάλλον σιγανόφωνα "Είμαι τρελαμένος δώσε μου τα λεφτά" δείχνοντας διακριτικά το όπλο.

Ο ληστής πείρε τα χρήματα τα οποία ήταν λιγότερα από 2.000 ευρώ και έφυγε από την τράπεζα σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ενώ μετά την έξοδό του από το κατάστημα έστριψε δεξιά και το έβαλε στα πόδια.

Την ώρα που έβγαινε από το κατάστημα ο ληστής, η ταμία φώναξε ληστεία ειδοποιώντας τους συναδέλφους της, όπου κάποιοι από αυτούς έτρεξαν να δουν που πηγαίνει, ενώ κατά την όλη ενέργεια της ληστείας, δεν πρέπει κανένας άλλος να κατάλαβε το παραμικρό.

Τέλος σύμφωνα με δελτίο τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Λακωνίας, ο δράστης αναζητείται και ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

πηγή: apela.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!