tromaktiko: Κωτσόβολος και συνέχεια παραπόνων...

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Κωτσόβολος και συνέχεια παραπόνων...



Σχετικά με τις αναρτήσεις των καταστημάτων "Κωτσόβολος" θέλω να αναφέρω τα εξής: Πραγματικά οι άνθρωποι, οι νέοι ξένοι ιδιοκτήτες (διότι η εταιρεία έχει αγοραστεί από την Dixons) δεν σέβονται καθόλου τους πελάτες τους και συμπεριφέρονται προκλητικά.
Τον περασμένο Μάρτιο έχοντας κάνει έρευνα αγοράς, κατέληξα στο κατάστημ Ηλιούπολης επί της Λ. Βουλιαγμένης για να παραγγείλω όλες τις ηλεκτρικές συσκευές για το νέο μου σπίτι συνολικής αξίας 6.000 ευρώ. Επειδή για λόγους αρχής δεν χρησιμοποιώ πιστωτική κάρτα, το κατάστημα με ενημέρωσε ότι σε αυτή την περίπτωση εκδίδουν καταναλωτικό δάνειο μέσω Alpha Bank. Όλα καλά μέχρι εδώ. Αφού με φακέλωσαν με ερωτήσεις όπως πχ εάν το σπίτι που μένω είναι ιδιόκτητο ή εάν πληρώνω ενοίκιο.. εάν έχω μόνιμη εργασία ή εάν είμαι συμβασιούχος, τη διεύθυνση της εργασίας, την επωνυμία του εργοδότητ, το απευθείας σταθερό μου τηλέφωνο και επιπλέον σταθερά τηλέφωνα οικογένειας και συγγενικών μου προσώπων... μέχρι εάν είμαι καπνίστρια... τους έδωσα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως αντίγραφο ταυτότητας και εκκαθαριστικό εφορίας και έκλεισα την παραγγελία. Δεν θα αναφερθώ για extra χρέωση γερανού και λοιπές χρεώσεις... Αναφέρομαι σε παραγγελία 6.000 ευρώ!
Την επόμενη εργάσιμη αντιμετώπισα το εξής περιστατικό: από τις 09:00πμ άρχισαν να τηλεφωνούν με απόκρυψηστην εργασία μου δήθεν για να επιβεβαιώσουν κάποια προσωπικά μου στοιχεία και να το κλείνουν. Παρόλο που παρακάλεσα ευγενικά να μην επαναληφθεί και να με καλούν στο κινητό, αυτοί συνέχισαν τουλάχιστον 6-7 φορές να με ενοχλούν στην εργασία μου.

Σημειώσατε εδώ, ότι ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗ.
Φυσικά την ίδια ημέρα πήγα στην υπεύθυνη κ. Καλαβρυτινού, έκανα τα παράπονά μου και προσποιήθηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα. Έστειλα έγραφο και ακύρωσα την παραγγελία και δεν προκειται να ξαναπατήσω ποτε στο κωλομάγαζό τους.
Πήρα όλη μου την οικοσκευή από έναν συνοικιακό έμπορο ο οπόίος μου φέρθηκε άψογα σε όλα. Ό,τι χρειάζομαι πλέον το αγοράζω μόνο από συνοικιακά καταστήματα.
Ας στηρίξουμε τις ελληνικές και μικρές επιχειρήσεις σε αυτή τη φρικτή οικονομική κατάσταση και όχι εταιρείες ξένης ιδιοκτησίας που δεν σέβονται τους πελάτες τους.

ΑΥΤΟΙ ΕΧΑΣΑΝ. ΕΓΩ ΚΕΡΔΙΣΑ!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!