tromaktiko: Εύχομαι να μη δούμε ... τα χειρότερα!!!

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Εύχομαι να μη δούμε ... τα χειρότερα!!!



Σχολιάζει ο Γιάννης Πρεβενιός
Η είδηση ….
Η συνεργασία Ελλήνων και Τούρκων είναι η πλέον λογική επιλογή στο σημερινό γεωπολιτικό περιβάλλον, όπως στη...
δεκαετία του ΄30 ήταν το ίδιο επιβεβλημένη επιλογή η συνεργασία Βενιζέλου - Ατατούρκ, είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, απευθυνόμενος σε συνέδριο Ελλήνων και Τούρκων δημοσιογράφων που διοργανώνεται στη Σμύρνη.
Ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι εντυπωσιάζεται κάθε φορά που επισκέπτεται την Τουρκία από το πόσο «δυτικός» είναι ο τουρκικός λαός και σχολίασε ότι και οι Τούρκοι που επισκέπτονται την Ελλάδα είναι βέβαιος ότι θα εντυπωσιάζονται από το πόσο «ανατολίτης» είναι ο ελληνικός λαός. «Γι' αυτό μοιάζουμε τόσο πολύ», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Ο σχολιασμός ….
Ο κ. Πάγκαλος μόνο καλά λόγια έχει να πει πλέον για τους γείτονες μας μετά τις παρτίδες που άνοιξε μαζί τους με τα Ίμια και την παράδοση Οτσαλάν!!!

Μάλιστα διαπίστωσε πόσο δυτικός είναι ο τούρκικος λαός και πόσο ανατολικός είναι ο ελληνικός λαός!!!

κ. Πάγκαλε δεν ξέρω για το λαό της γείτονας χώρας ο οποίος φαντάζομαι ότι είναι σαν κι εμάς δηλ. τρέχει για την επιβίωση του αλλά αυτό που ξέρουμε όλοι είναι ότι εδώ και χρόνια οι γείτονες μας έχουν σταθερή και σοβαρή εξωτερική πολιτική.

Μια πολιτική που χαράσσετε και εφαρμόζεται με γνώμονα τα δικά τους συμφέροντα χωρίς παρεκκλίσεις και υπαναχωρήσεις.

Αντιθέτως εμείς δηλ. εσείς οι πολιτικάντηδες ποτέ δεν δείξατε σοβαρότητα και ομοψυχία σε κανένα από τα μεγάλα θέματα της εξωτερικής πολιτικής.

Η εκάστοτε κυβέρνηση ακόμα και ο εκάστοτε υπουργός εξωτερικών τραβάει τον δικό του δρόμο λες και είναι προσωπική του υπόθεση την οποία πρέπει να χειριστεί όπως αυτός νομίζει!!!

Κύριοι έχετε κάνει και κάνετε τραγικά λάθη τα οποία πληρώνουμε και θα πληρώσουν ακόμα χειρότερα τα παιδιά μας στο μέλλον.

Αφήσατε τα σύνορα μας στον Έβρο και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου ξέφραγο αμπέλι και η άσπονδη φίλη μας Τουρκία μας στέλνει κατά χιλιάδες (από Πακιστάν, Αφγανιστάν, Ιράν, Ιράκ κ.τ.λ) κάθε καρυδιάς καρύδι το οποίο διασχίζει υποτίθεται κρυφά όλη της την επικράτεια για να καταλήξει στα παράλια και να μας έρχονται καραβιές ολόκληρες με εξαθλιωμένους και πεινασμένους ανθρώπους. Καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι ένα καλοστημένο σχέδιο για την εξαφάνιση μας σαν έθνος χωρίς πόλεμο αλλά αδρανείτε και δεν κάνετε τίποτα. Θα έπρεπε να τους επιστρέφετε πίσω με τα ίδια καΐκια ή να ζητήσετε από τους φιλεύσπλαχνους εταίρους μας στην Ευρώπη που κόπτονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα να αναλάβουν και να πάρουν στις χώρες τους και αυτοί ένα μέρος από αυτή την αλλοδαπή ανθρωποπλημμύρα που έχει γεμίσει την Ελλάδα.

Δώστε βίζες στους μετανάστες να φύγουν για όλη την Ευρώπη και θα δείτε πως θα τρέξουν οι εταίροι να φυλάνε οι ίδιοι τα σύνορα μας!!!

Θεωρώ ότι η κατάσταση είναι μην αναστρέψιμη και όλοι καταλαβαίνουμε πλέον ότι η μη λήψη σοβαρών μέτρων εκ μέρους σας δεν είναι από αμέλεια ή αδράνεια αλλά από .... σκοπιμότητα!!!

Δυστυχώς αυτά που συμβαίνουν στις διάφορες γειτονιές της Αθήνας και όχι μόνο αυτές τις μέρες (Αγ, Παντελεήμονα, Πάτρα κ.τ.λ) μοιάζουν με σταγόνα ωκεανού μπροστά σε αυτά που θα συμβούν στο άμεσο μέλλον.

Εύχομαι να μη δούμε .... τα χειρότερα!!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!