tromaktiko: Το ξύλο που έπεσε στην Πάνια και η...αδιάφορη αντίδραση της παρουσιάστριας!

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Το ξύλο που έπεσε στην Πάνια και η...αδιάφορη αντίδραση της παρουσιάστριας!



Για μία ακόμη φορά παρακολουθήσαμε το θέατρο του παραλόγου στην ελληνική tv. Αυτή τη φορά, όμως, το κακό παράγινε: Στην εκπομπή της Ανίτας Πάνια την οποία δεν είχαμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε live, ένα ζευγάρι - πρώην ή νυν μικρή σημασία έχει - άρχισε να "παίζει" ξύλο στο κέντρο του σκηνικού γιατί με αυτό τον τρόπο θεώρησαν προφανώς ότι λύνουν διαφορές του παρελθόντος.
Στο σημείο αυτό ακριβώς κι ενώ θα έπρεπε η παρουσιάστρια, ο υπεύθυνος της εκπομπής, ή κάποιος άλλος έστω να επέμβει για να μην σκοτωθούν οι άνθρωποι...τους άφησαν να πλακώνονται κανονικά!

Η μοναδική αντίδραση της κ.Πάνια ήταν να ζητήσει από τον σκηνοθέτη της να τους απομονώσει ως εικόνα, στρέφοντας τις κάμερες όλες προς τα πάνω της, ενώ ζήτησε κι από τον ηχολήπτη να κλείσει τα μικρόφωνά τους! Κατά τ' άλλα όμως δεν ασχολήθηκε καν με το περιστατικό! Η κοπέλα, βέβαια, έχει μεγάλη εμπειρία από ανάλογα περιστατικά κι έχει αντέξει όσο κανείς άλλος στην παρουσίαση τέτοιων εκπομπών διαπροσωπικών σχέσεων με ζευγάρια που πάνε στο στούντιο για να ..."σκοτωθούν". Δεν ξέρω, μάλιστα, αν τους αφήνει σκόπιμα να εκτονωθούν στα πλαίσια μιας δικής της "θεραπείας". Να πω ότι το κάνει μόνο για την τηλεθέαση θα την αδικήσω, γιατί αν συνέβαινε αυτό θα τους είχε αφήσει να πλακωθούν on camera.

Όπως και να' χει το πράγμα, είναι κρίμα και για τον κοσμάκη που τον φωνάζουν στο στούντιο και ξέρουν όλοι εκ των προτέρων ότι κάποια στιγμή θα γίνει συμπλοκή, κρίμα όμως και για την κ. Πάνια που μπορεί να παρουσιάσει κάτι πολύ καλύτερο από αυτό κι έχει βολευτεί τόσα χρόνια στα "παντρέματα", τα "παρατράγουδα" κι όλα τα σχετικά. Είναι άδικο να εξαντλεί το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της στην παρουσίαση αυτού του είδους των εκπομπών. Κατ' αρχήν η ίδια δεν κουράστηκε; Θα μου πεις μια δουλειά είναι και αυτή....
http://www.markostv.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!