του κυρίου γεωπόνου, δεν περιέχουν όσα περιέχουν τα συμβατικά, συνεπώς είναι πιο ευάλωτα, πώς είναι δυνατόν τα συσκευασμένα βιολογικά προϊόντα να είναι αψεγάδιαστα με τόσο λαχταριστό χρώμα και καλογυαλισμένα; Εγώ που όπως προείπα δεν έχω ιδέα επί του θέματος, περίμενα πχ το βιολογικό σπανάκι να είναι χτυπημένο, να μαραίνεται πιο γρήγορα κλπ. Αντί αυτού, είναι τα προϊόντα τόσο προσεγμένα που γίνομαι καχύποπτη. Σαν καταναλώτρια, πώς μπορώ να ξεχωρίζω τα αυθεντικά βιολογικά; Να ξέρω τουλάχιστον ότι αξίζει να ξοδέψω τόσα χρήματα, γιατί ναι μεν θέλω να τρέφομαι υγιεινά αλλά δε μου περισσεύουν κιόλας..
Αναγνώστρια.