tromaktiko: Ο Μπόλτ, το Λονδίνο και οι φόροι

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Μπόλτ, το Λονδίνο και οι φόροι



Μπορεί ο Γιουσέιν Μπόλτ να έχει τις αντιρρήσεις του για το φορολογικό σύστημα της Αγγλίας , ωστόσο βρήκε...

 άριστη την προετοιμασία των Βρετανών για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2012.
Τον περασμένο Αύγουστο ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο αρνήθηκε να αγωνιστεί στο Γκράν Πρι του Λονδίνου εξαιτίας των φόρων που θα ήταν αναγκασμένος να πληρώσει για τα κέρδη του. Λίγες μέρες αργότερα όμως είχε τα καλύτερα να πει για την πορεία των έργων που θα φιλοξενήσουν τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2012 , μετά την επίσκεψη που έκανε ο ίδιος.



«Το Λονδίνο είναι μια από τις σπουδαιότερες πόλεις στον κόσμο και ανυπομονώ να αγωνιστώ εδώ. Η Οργανωτική Επιτροπή έχει εξασφαλίσει τις κατάλληλες πηγές προκειμένου να διοργανώσει πολύ καλούς αγώνες και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Βέβαια είναι δύσκολο να συναγωνίζεσαι τους Κινέζους που έκαναν εξαιρετική δουλειά του 2008 αλλά το Λονδίνο έχει το μέγεθος να τα καταφέρει. Εδώ υπάρχει και μια πολύ καλή κοινότητα Τζαμαϊκανών κάτι που μου δίνει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Είναι πολύ σημαντικό ότι τα έργα βρίσκονται μέσα στα χρονοδιαγράμματα και φαίνεται ότι θα δημιουργηθούν πολύ καλά στάδια».


Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Πεκίνου εξήγησε τους λόγους που τον κρατούν σε τόσο υψηλό επίπεδο. «Ο στόχος μου είναι πάντα να κερδίζω. Σε κάθε αγώνα θέλω να κερδίζω. Κι όταν έρχεται μια καλή επίδοση είναι μια μεγάλη ικανοποίηση .Η επιδίωξή μου είναι να απολαμβάνω και να διασκεδάζω αυτό που κάνω. Θέλω να είμαι ο καλύτερος στον κόσμο και να πετυχαίνω τα σημαντικότερα. Όπως προσπαθώ πάντα να βοηθάω και την οικογένειά μου ».
 
 
 
Πηγή: contra.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!