tromaktiko: ΔΝΤ και στη «Βασίλισσα»

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΝΤ και στη «Βασίλισσα»



Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε έλλειμμα 24 εκατομμυρίων μόνο από την περσινή σεζόν και για αυτό αποφάσισε να κάνει περικοπές στους μισθούς των παικτών που φθάνουν το 1/3 των συμφωνηθέντων.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ανακοίνωσε ότι η ζημιά του τμήματος μπάσκετ την περσινή σεζόν έφθασε τα 24 εκατομμύρια ευρώ και έτσι άρχισε αμέσως τις περικοπές στα συμβόλαια των παικτών όπως αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο η «As».

Αναφέρονται αρκετά παραδείγματα παικτών που δέχθηκαν να λάβουν λιγότερα χρήματα σε σχέση με αυτά που συμφώνησαν με τη διοίκηση να έχει στόχο να δαπανήσει μόλις το 55% του μπάτζετ για τους μισθούς των παικτών και όχι το 70% όπως συνέβαινε μέχρι πέρυσι.

ότι ο Φελίπε Ρέγες δέχθηκε μείωση 33% στο συμβόλαιο του που λήγει το 2013 και από 2 εκατομμύρια ευρώ που είχε αρχικά συμφωνήσει θα αρκεστεί σε 1,4 εκατομμύρια. Ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα θα δεχθεί ανάλογη περικοπή στον μισθό του (30%) και θα περιοριστεί σε… ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

Ο Σέρτζιο Ροντρίγκεζ συμφώνησε πριν από δυο μήνες να αφήσει το ΝΒΑ για να υπογράψει με τη «βασίλισσα» συμβόλαιο που θα του αποφέρει 1,7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, αλλά τελικά θα λάβει… 1,4 εκατομμύρια. Ο Βελίσκοβιτς θα λάβει αποδοχές που θα είναι κατά 15% μειωμένες σε σχέση με πέρυσι, όπως και ο προπονητής του Ετόρε Μεσίνα.
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!