tromaktiko: Προβλημα στα σχολεια με τα προνηπια

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Προβλημα στα σχολεια με τα προνηπια



Θελω να σας αναφερω ενα προβλημα που εχω με τους υπευθυνους τον δημοτικων παιδικων σταθμων στη Λαρισα. Καταρχην μενω στη Λαρισα στην περιοχη Λειβαδακι.
Εκανε τον Ιουνιο η συζυγος στο 29ο εγγραφη και στα δυο μου παιδια 5,5 ετων και 3,5 ετων αντοιστοιχα. Τοτε ειχε ρωτησει την διευθυντρια αν θα δεχοταν το μεγαλο παιδι στα νηπια και το μικρο στα προνηπια. Η απαντηση ηταν οτι αφου ειναι υποχρεωμενοι να παρουν το μεγαλο στο πνηπιαγωγιο, (επειδη ειναι υποχρεωτικο) θα παρουν και το μικρο.Σημερα ξαναπερασε η συζυγος μου και η απαντηση που πηρε απο την Διευθυντρια ηταν οτι οτι δεν υπαρχουν αδειες αιθουσες,οτι ο δημος Λαρισας, δεν εχει στειλει δασκαλες, κÎ! �ι οτι εν πασει περιπτωσει θα κανουν κληρωση για 16 παιδακια απο τις 94 αιτησεις που εχουν , χωρις να εξαιρουνται και οι γονεις που δεν δουλευουν.Ολες αυτες οι απαντησεις με φωνες και νευρα. Στη συνεχεια η συζυγος πηγε πηγε στην πρωτοβαθμια εκπαιδευση και οπως ηταν φυσικο απαντηση δεν πηρε. Ο αναπληρωτης διευθυντης ηταν προσωρινος , σε λιγες μερες θα αλλαξει, (ο κανονοκος βγηκε στη συνταξη), τα εριξε στο δημο , για τα κονδυλια, στην νομαρχια, και στο υπουργειο οτι δεν υπαρχουν χρηματα.Υποσχεθηκε δε οτι την προσεχη Δευτερα θα συζητηθει το θεμα ! , χωρις να κρατησει ονοματα και ποÎ! �ο νη πιαγωγειο εχει προβλημα και την Τριτη να παει η συζυγος μου να ρωτησει ξανα την διευθυντρια ποια λυση βρηκαν.
Τα ερωτηματα που εχω προς τους κυριους αρμοδιους (αναρμοδιους) ειναι εμεις οι γονεις που δουλευουμε θα πρεπει καποιος απο τους δυο να αφησει την δουλεια του και εν μεσω κρισης?

Ο κυριος δημαρχος τα ξερει αυτα που συμβαινουν ή απλα ωρα εχουμε εκλογες και ποιος ασχολητεαι με μας? Σε λιγες μερες ερχονται εκλογες και παλι θα κουβαληθουν οι υποψηφιοι στην γειτονια μας που την εχουν παρατημενη στο ελεος του Θεου να ΜΙΛΗΣΟΥΝ.θα, θα , θα ....

Ειμαι περιεργος τι θα πουν πριν φανε γιαουρτωμα και γιουχαρισμα. Για οσους ξερουν την περιοχη , μιλαω για την περιοχη εργαρικεσ κατοικιες αγ.Θωμα και Λειβαδακι.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!