tromaktiko: Μαρινάκης: Να ηγηθεί της διαιτησίας ο Βασάρας

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Μαρινάκης: Να ηγηθεί της διαιτησίας ο Βασάρας



Κίνηση - έκπληξη από τον Μαρινάκη. Πρότεινε στο ΔΣ της ΕΠΟ που ειναι σε εξέλιξη να αβαλάβει ο Βασάρας την ευθύνη της διαιτησίας στη Σούπερ Λίγκα παίρνοντας τη θέση του Τερόβιτσα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το διοκητικό συμβούλιο της ΕΠΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Βαγγέλης Μαρινάκης πρότεινε να τεθεί επικεφαλής της διαιτησίας ο Κύρος Βασάρας.
Ο Βασάρας που είναι μέλος της επιτροπή διαιτησίας της ΟΥΕΦΑ ασχολείται με την εκπαίδευση των διαιτητών.
Στη Σούπερ Λίγκα, σύμφωνα με τους κανονισμούς, υπεύθυνος για την στελέχωση του πίνακα, για τον ορισμό διαιτητών στους αγώνες της Σούπερ Λίγκας και για τον πειθαρχικό τους έλεγχο είναι ο Βασίλης Τεροβίτσας.
Ο κ. Μαρινάκης πρότεινε να αναλάβει όλες τις αρμοδιότητες ο Βασάρας θεωρώντας πως η διαιτησία δεν πηγαίνει καλά.
Η συζήτηση για τη διαιτησία συνεχίζεται. Περισσότερα σε λίγο - Stay tuned...
Το ΣΔΟΕ, η ΕΠΟ και ο μάνατζερ Α.Τ.
Το θέμα της διακίνησης χρημάτων προς τον λογαριασμό του μεγαλομάνατζερ Α.Τ. που είναι πιστοποιημένος από την ΕΠΟ στη ΦΙΦΑ, θα συζητηθεί στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας.
Στο Γουδί επικρατεί αναστάτωση από τη στιγμή που ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, Γ. Καπελέρης, επιβεβαίωσε ότι ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό του μάνατζερ υπάρχουν και «στελέχη της ΕΠΟ».
Σύμφωνα με όσα έχει επιβεβαιώσει ο κ. Καπελέρης, από τη μέχρι τώρα έρευνα έχει προκύψει ότι στον λογαριασμό του μάνατζερ Α.Τ. (πιστοποιημένου από την ΕΠΟ στη FIFA) κατέθεταν χρήματα και διαιτητές.
Σήμερα θα αποφασιστεί ο πρόεδρος Σ. Πιλάβιος να επισκεφτεί τους αρμόδιους φορείς για να μάθει από πρώτο χέρι αν εμπλέκονται στελέχη της ΕΠΟ, ποια είναι αυτά και πότε έγιναν οι επίμαχες συναλλαγές.
http://www.soccerplus.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!