tromaktiko: «Θέλει η Μακάμπι, θέλει κι ο Σάρας»

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

«Θέλει η Μακάμπι, θέλει κι ο Σάρας»



Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι εδώ κι αρκετό ελεύθερος. Η Μακάμπι θέλει να τον πάρει πίσω στο Τελ Αβίβ, κάτι που βρίσκει σύμφωνο και τον Λιθουανό γκαρντ, όπως δήλωσε ο ατζέντης του.

«Κι οι δύο πλευρές θέλουν να συνεργαστούν. Η Μακάμπι θέλει να κλείσει τη συμφωνία και να αποκτήσει τον Σάρας, αλλά ίσως και να μη μπορέσει. Ο Σάρας γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να υλοιποιηθεί η συμφωνία. Το πιο πιθανό είναι να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά, για την ώρα, περιμένουμε κι ευχόμαστε τα πράγματα να κυλήσουν θετικά. Και οι δύο πλευρές ενδιαφέρονται για το ίδιο, αλλά πρέπει να προσπαθήσουν από κοινού, ώστε να το πετύχουν. Δε γνωρίζω, αν όντως θα συμβεί, αλλά το ευχόμαστε» είπε στο ισραηλινό one.co.il ο Μαουρίτσιο Μπαλντούτσι.

Ο 34χρονος Λιθουανός, που έχει πανηγυρίσει με την «ομάδα του λαού» back to back κατακτήσεις της Ευρωλίγκα το 2004 και το 2005, δεν είναι, πάντως, ο μόνος υποψήφιος για επιστροφή. Για τη θέση του σούτινγκ γκαρντ «παίζει» κι ο Νεοζηλανδός Κερκ Πένι, που την περίοδο 2004-05 είχε περάσει μισή χρονιά στη Μακάμπι.

www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!