tromaktiko: Πονοκέφαλος η μετακίνηση των φιλάθλων

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Πονοκέφαλος η μετακίνηση των φιλάθλων



Μεγάλος πονοκέφαλος για την αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας οι μετακινήσεις των φιλάθλων κάθε Σαββατοκύριακο.
Ενώ οι πολίτες της περιφέρειας περιμένουν καλύτερη αστυνόμευση και να ενισχυθούν τα αστυνομικά τμήματα της επαρχίας με περισσότερο ανθρώπινο δυναμικό, όχι μόνο αυτό δεν γίνεται, αλλά και όσοι έχουν μείνει τρέχουν πίσω από τους φιλάθλους.
Οι όποιοι "φωστήρες" παίρνουν τέτοιες αποφάσεις, χωρίς να γνωρίζουν τις παρενέργειες που δημιουργούν, δείχνουν ότι είναι εκτός πραγματικότητας ή εκτελούν εντολές άλλων συμφερόντων.
Επειδή λοιπόν βρισκόμαστε πάνω στον εθνικό οδικό άξονα, όλοι οι αστυνομικοί είναι σχεδόν υποχρεωμένοι να συνοδεύουν τα λεωφορεία, να προσέχουν να μη συναντηθούν αντίπαλες ομάδες στο δρόμο και να προστατεύουν τα πρατήρια και τα καταστήματα στην εθνική, τα οποία πολλές φορές έχουν υποστεί ζημιές και δεν συζητάμε για τις εν ψυχρώ κλοπές, όταν γίνεται "ντου" από οπαδούς ομάδων.
Εξάλλου τις περισσότερες φορές οι ίδιοι οι καταστηματάρχες, τις βραδινές ώρες, τα κλείνουν και φεύγουν, γιατί φοβούνται.
Σήμερα η αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας έχει διαθέσει εκτός από την στατική τακτική δύναμη (Τάξη, Ασφάλεια, Τροχαία) και διμοιρία υποστήριξης.
Πάνω από 50 αστυνομικοί, στην υπηρεσία των "καλών παιδιών" που πάνε να δούνε την ομάδα τους κι άμα τύχει... γιατί όχι? Να σπάσουμε και τίποτα, στο δρόμο...
Αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε μετακίνηση φιλάθλων του Παναθηναϊκού στην Καβάλα, για τον αγώνα απόψε στις 19.30΄ και αύριο του Ολυμπιακού στις Σέρρες και του Άρη στον Πανιώνιο.
Υπολογίστε ότι η ίδια επιχείρηση συνοδείας και προστασίας κάθε Σαββατοκύριακο γίνεται εις διπλούν, αφού έχουμε και τις επιστροφές των φιλάθλων...

Ταπεινή μας άποψη, οι αρμόδιοι πρέπει να ξαναδούν το θέμα της μετακίνησης των φιλάθλων, για πάρα πολλούς λόγους, κυρίως της ασφάλειας και της οικονομίας....

http://www.lamiareport.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!