tromaktiko: Αδαμίδης: Ο Κουκουλάκης είχε δόλο. Τελείωσε απο σήμερα!

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Αδαμίδης: Ο Κουκουλάκης είχε δόλο. Τελείωσε απο σήμερα!




Επίθεση στον διαιτητή Κουκουλάκη εξαπέλυσε ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της Ένωσης σε δηλώσεις του Novasport fm υποστήριξε ότι επισκέφθηκε τον Ηρακλειώτη ρέφερι στα αποδυτήρια και του ζήτησε να παραιτηθεί ενώ η ΑΕΚ θα κυνηγήσει από αύριο με κάθε μέσο την αποπομπή του από τους πίνακες.

Παράλληλα κατήγγειλε ότι είδε τον συγκεκριμένο ρέφερι να κάνει χαι φαιβ με τους επόπτες και να χαμογελούν από ικανοποίηση!

Χαρακτηριστικά ο κ. Αδαμίδης σχολίασε : « Είμαστε στενοχωρημένοι για το τελικό αποτέλεσμα αλλά αν ο κ. Κουκουλάκης έχει τη στοιχειώδη Κρητική λεβεντιά θα πρέπει να παραιτηθεί. Ο κ. Κουκουλάκης τελείωσε από σήμερα. Δεν πρόκειται να ξαναδιαιτητεύσει άλλο για φέτος.

Είχε δόλο. Ένα λάθος δικαιολογείται αλλά 4-5 συνέχεια δεν δικαιολογείται. Αυτό το παραμύθι τελείωσε.Ο κ. Κουκουλάκης τελείωσε από σήμερα. Δεν πρόκειται να ξαναδιαιτητεύσει άλλο για φέτος. Είναι ανίκανος. Να θέσει από τώρα τον εαυτό του, εκτός πινάκων.

Δεν καταλαβαίνω αν το όλο σκηνικό είναι επίδειξη δύναμης στην ΑΕΚ. Μια επίδειξη ενός συστήματος που αφήνει την ΑΕΚ από την αρχή εκτός πρωταθλήματος. Το επαναλαμβάνω είχε δόλο. Καλώ όλους τους προέδρους να κάτσουμε και να μιλήσουμε. Αρχικά να καθαρίσουμε το ποδόσφαιρο από τέτοια πρόσωπα. Ο κ. Πιλάβιος κάθεται κλεισμένος στο γραφείο του και σφυρίζει αδιάφορα.

Μπήκα στα αποδυτήρια και είδα το Κουκουλάκη να κάνει χαι φαιβ με τους επόπτες ότι όλα πήγαν καλά. Ο κ. Κουκουλάκης δεν πρόκειται να ξανασφυρίξει φέτος.»

http://www.sportdog.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!