tromaktiko: Ληστές επιτέθηκαν στον Βασίλη Λαμπάτο

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Ληστές επιτέθηκαν στον Βασίλη Λαμπάτο



Στα χέρια κακοποιών έπεσε ο πρώην διεθνής πολίστας και παίκτης της ΝΕ Πατρών Βασίλης Λαμπάτος μπροστά στα...



μάτια του μόλις 20 μηνών γιού του το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή που διαμένει στην Πάτρα.
Ο 36χρονος πρώην παίκτης του ΝΟ Πατρών αλλά και της Βουλιαγμένης που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του όταν δέχθηκε την επίθεση των δυο κακοποιών γλίτωσε με ελαφρά τραύματα από τη μέση και πάνω αλλά και από τα χειρότερα αφού ο ένας εκ των δυο του επιτέθηκε με μαχαίρι.

Τελικά οι δυο κακοποιοί του πήραν όλα τα χρήματα, τα κινητά αλλά και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και έφυγαν ανενόχλητοι με την μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν. «Ευτυχώς τελείωσε εκεί το περιστατικό και δεν είχαμε τίποτα χειρότερα. Φοβήθηκα πολύ ιδιαίτερα για το παιδί μου που είχα μέσα στο αυτοκίνητο» είπε στο contra.gr ο παίκτης της ΝΕ Πατρών.

Όλα ξεκίνησαν την στιγμή που ο Βασίλης Λαμπάτος φεύγοντας από το σπίτι του διαπίστωσε ότι σε παρακείμενη κατοικία γινόταν διάρρηξη. Με τις φωνές προσπάθησε να αποτρέψει τους δυο ληστές οι οποίοι τον εντόπισαν και τον πλησίασαν προκειμένου με την απειλή μαχαιριού να τον κάνουν να σωπάσει.
Ακολούθησε πάλη μέσα στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ίδιος ο παίκτης και να σοκαριστεί ο μόλις 20 μηνών γιός του που καθόταν στο πίσω κάθισμα. Τελικά οι δυο ληστές ικανοποιήθηκαν αποσπώντας του ότι πολύτιμο είχε πάνω του και τράπηκαν σε φυγή. Αμέσως και με την βοήθεια περαστικών ειδοποιήθηκε η αστυνομία που επιλήφθηκε αμέσως χωρίς προς το παρόν να έχουν εντοπιστεί οι δράστες
 
 
 
Πηγή: contra.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!