tromaktiko: Οι φόβοι του Ζοσέ...

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Οι φόβοι του Ζοσέ...




Τα επικίνδυνα μαρκαρίσματα των αντιπάλων στους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης είναι αυτό που φοβάται περισσότερο τη νέα σεζόν ο τεχνικός της «Βασίλισσας»... Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος τόνισε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα παίξει κόντρα στην Οσασούνα.

Ως προπονητής οι φόβοι του είναι... μετρημένοι, όπως τόνισε όμως σε δηλώσεις του, από την στιγμή που ανέλαβε την Ρεάλ Μαδρίτης αυτό που τον τρομάζει είναι τα σκληρά τάκλιν πάνω στους ποδοσφαιριστές του.
Ο λόγος για τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα της Ρεάλ κόντρα στην Οσασούνα:

«Φοβάμαι, όταν ένας παίκτης μου δέχεται σκληρό μαρκάρισμα από κάποιον αντίπαλό μας και πέφτει στον αγωνιστικό χώρο», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Ο Ρονάλντο προπονήθηκε αρκετές ώρες μαζί με τους συμπαίκτες του. Επίσης, έχω μιλήσει με τους γιατρούς της ομάδας και μου είπαν ότι είναι 100% έτοιμος. Αυτό το γεγονός με ικανοποιεί. Σημασία έχει που είναι καλά, επειδή έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας».

Καταλήγοντας, ο 47χρονος προπονητής τόνισε: «Είναι λογικό να φοβάμαι τα επικίνδυνα μαρκαρίσματα στους παίκτες μου. Ωστόσο, είναι μια φυσιολογική κατάσταση στο ποδόσφαιρο».

http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!