tromaktiko: Οι νέοι της Πάτρας παίρνουν την τύχη της πόλης στα χέρια τους

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Οι νέοι της Πάτρας παίρνουν την τύχη της πόλης στα χέρια τους



Οι νέοι της Αχαικής πρωτεύουσας μέσω της "Πρωτοβουλία Πάτρας" ανακοίνωσαν και επίσημα την κάθοδό τους στις δημοτικές εκλογές, για το Δήμο Πατρέων...


«Με βαθειά συγκίνηση και απόλυτο σεβασμό στο πρόσωπό του κάθε πολίτη αυτής της πόλης , εκ μέρους όλων των μελών της Πρωτοβουλίας, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την ίδρυση της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης “Πρωτοβουλία Πάτρας” η οποία θα κατέλθει στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, διεκδικώντας τη ψήφο των δημοτών του Καλλικρατικού Δήμου Πατρέων.

Μια παράταξη που κύριο μέλημά της θα είναι η πολιτική για κάθε πολίτη χωριστά. Για τον νέο που βλέπει μόνο αδιέξοδο μπροστά του, για τον άνθρωπο του πολιτισμού που αισθάνεται απολίτιστη την πόλη μας, για τον υγιή επιχειρηματία που διστάζει να επενδύσει σε τέτοιο μίζερο περιβάλλον, για την ξεχασμένη νοικοκυρά της γειτονιάς, για τον εγκαταλελειμμένο στην τύχη του δημότη.

Από εμάς δεν θα ακούσετε αντιπολιτευτικές κορόνες και κοκορομαχίες. Από εμάς θα ακούσετε έναν άλλο λόγο. Λόγο γνήσια ανθρώπινο και πολιτικό. Φτάνουν πια οι στείρες θέσεις και αντιθέσεις που έφεραν σε αυτή τη τραγική κατάσταση την πόλη μας. Ώρα λοιπόν να συνθέσουμε, ώρα λοιπόν να συμπληρώσουμε, ώρα λοιπόν να διορθώσουμε.

Ο αγώνας που έχουμε μπροστά μας είναι πολύ δύσκολος και ανηφορικός. Δεν θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω. Τολμούμε να βγούμε μπροστά με εφόδια την όρεξή μας για δουλειά, την επιστημονική μας κατάρτιση, την θέλησή μας να δούμε επιτέλους αυτή η πόλη να αλλάζει.

Να ξέρετε ότι θα τα καταφέρουμε γιατί πίσω από αυτή τη μίζερη Πάτρα κρύβεται μια άλλη Πάτρα, αυτή των αναμνήσεων για τους μεγαλύτερους κι αυτή των προσδοκιών για τους νεότερους. Γι αυτό σας καλώ να πάρετε την “Πρωτοβουλία” στα χέρια σας, λέγοντάς σας “Έλα κι εσύ!”

Αυτά μεταξύ άλλων είπε την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πάτρας και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων κ. Ανδρέας Τζουραμάνης.

Η επίσημη ανακοίνωση έλαβε χώρο σε γνωστό καφέ της πόλης και πλήθος νέων ανθρώπων ήταν εκεί στη γέννηση της Πρωτοβουλίας. Μάλιστα ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Τζουραμάνης έδωσε στη δημοσιότητα το λογότυπο της παράταξης για το οποίο είπε “ όπως κι εσείς βλέπετε το λογότυπό μας αποτελείται από ένα παζλ στο οποίο λείπει ένα κομμάτι. Αυτό το κομμάτι του παζλ της πόλης μας δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο παρά η Πρωτοβουλία Πάτρας. Στο χέρι σας είναι λοιπόν στις 7 Νοεμβρίου να ψηφίσετε την Πρωτοβουλία Πάτρας για να δώσετε την αρτιότητα που δυστυχώς λείπει από το παζλ της πόλης μας".
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!