tromaktiko: Φθηνότερες μετακινήσεις με τα Μ.Μ.Μ

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Φθηνότερες μετακινήσεις με τα Μ.Μ.Μ



Θα ήθελα να θέσω ένα ζήτημα και ταυτόχρονα να κάνω μία πιθανή καταγγελία.Σε όλες τις σχολές της Ελλάδας στους φοιτητές παρέχεται δωρεάν κάθε χρόνο φοιτητικό πάσο για φθηνότερες μετακινήσεις με τα Μ.Μ.Μ..Η εξαίρεση δείχνει να είναι η σχολή της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. στην οποία οι φοιτητές πρέπει να καταβάλλουν 2 ευρώ στις γραμματείες προκειμένου να αποκτήσουν το πάσο αυτό.
Στο site του Ο.Α.Σ.Α. τονιζέται ότι όντως το πάσο κοστίζει 2 ευρώ όμως εδώ είναι το ζήτÎ! �μα που με απασχολεί.Πώς γίνεται και οι άλλες σχολές καλύπτουν αυτά τα 2 ευρώ ανά φοιτητή και του παρέχουν δωρεάν το πάσο ενώ στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. αυτό να μην συμβαίνει; Λογικά το κράτος παρέχει στις σχολές αυτά τα 2 ευρώ για τον κάθε φοιτητή κάτι που σημαίνει ότι στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. (των περισσοτέρων από 8000 φοιτητών)τίθεται ζήτημα κατασπατάλησης των κρατικών κονδυλίων για τα πάσο με αποτέλεσμα να καλούμαστε εμείς οι φοιτητές να πληρώνουμε για ένα αγαθό που οι φοιτητές άλλων σχολών απολαμβάνουν δωρεάν.
Θα παρακαλούσα να το δημοσιεύατε μήπως υπάρχει κάποιος αρμόδιος να μας δώσει κάποια απάντηση.Τα 2 ευρώ ανά φοιτητή δεν είναι σημαντικό ποσό αλλά τα παραπάνω από 16000 ευρώ που κάποιοι ενδεχομένως καταχράζονται είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολήσει σε αυτές τις κρίσιμες εποχές.
Αναγνώστης-Φοιτητής
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!