tromaktiko: Συζητήσεις με τρεις τράπεζες για την χρηματοδότηση του γηπέδου

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Συζητήσεις με τρεις τράπεζες για την χρηματοδότηση του γηπέδου



Σε προχωρημένες συζητήσεις με τράπεζες του εξωτερικού βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό ο Σταύρος Αδαμίδης προκειμένου να προχωρήσει η χρηματοδότηση για την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μαζί με τους μετόχους της Ενωσης Πέτρο Παππά και Νίκο Νοτιά βλέπουν πολύ "ζεστά" την προοπτική της συνεργασίας με τράπεζες του εξωτερικού, καθώς οι ελληνικές αποκλείστηκαν "γρήγορα" λόγω της οικονομικής κρίσης.
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι ανθρωποι της ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τρεις τράπεζες του εξωτερικού. Σύμφωνα με σημερινό (5/9) δημοσίευμα της "Real News", η μία εξ' αυτών είναι η "Morgan Stanley" που έχει "ανοιχτού" λογαριασμούς με την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ και από την αποπληρωμή του δανείου.

Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι με μία τράπεζα εξ' αυτών που γίνονται συζητήσεις, υπάρχει η προοπτική να υπάρξει 100% χρηματοδότηση στην κατασκευή όλου του έργου στην Νέα Φιλαδέλφεια. Ένα έργο που αφορά 30.000 θέσεων ποδοσφαιρικό γήπεδο, 5.000 θέσεων κλειστό μπάσκετ, 800 θέσεων πάρκινγκ και 5.000 τ.μ. για εμπορικές χρήσεις που αποτελούν και το "φιλέτο" για τον υποψήφιο χρηματοδότη.

Περισσότερα http://www.balla.gr/?v=2&dbt=1&aid=14290
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!