tromaktiko: Στον "Αέρα" το ΔΗΠΕΘΕ....καμία απόφαση στο Δ.Σ Ροδίων

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Στον "Αέρα" το ΔΗΠΕΘΕ....καμία απόφαση στο Δ.Σ Ροδίων



DEPEThE
Μετέωρο παραμένει το ΔΗΠΕΘΕ Ρόδου. Το μέλλον του συζητήθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου...

με τον πρόεδρό του Μιλτιάδη Τσιριγωτάκη να προτείνει τη λύση του ΔΗΠΕΘΕ και τη μεταφορά των έντεκα υπαλλήλων σε προσωποπαγείς θέσεις των οργανισμών και υπηρεσιών του δήμου, καθώς και τη ρύθμιση των δεδουλευμένων των υπαλλήλων σε 15 δόσεις. Να σημειωθεί πως στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν οι εργαζόμενοι του ΔΗΠΕΘΕ και μέλη ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων, οι οποίοι στο άκουσμα της πρότασης του κ. Τσιριγωτάκη, αντέδρασαν εντόνως.

Ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Σάββας Καραγιάννης πρότεινε να δημιουργηθεί μια κοινωφελής επιχείρηση, στην οποία θα ενταχθεί το ΔΗΠΕΘΕ καθώς και άλλες δομές του δήμου, ενώ ο Γιώργος Γιαννόπουλος υπογράμμισε πως χρειάζεται πολιτική απόφαση για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι. Οι παρατάξεις της μειοψηφίας πάντως ζήτησαν να αποσυρθεί η πρόταση του κ. Τσιριγωτάκη, ενώ αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του δημάρχου Ροδίων πως είχε πληροφορηθεί από τον πρόεδρος του ΠΟΔΡ πως η πρόταση για λύση του ΔΗΠΕΘΕ προερχόταν από τους ίδιους τους εργαζόμενούς του.
Πάντως ο κ. Χατζηευθυμίου ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ξανασυζητηθεί το θέμα του ΔΗΠΕΘΕ, λόγω της προεκλογικής περιόδου.
Να σημειωθεί πως την Τρίτη ο κ. Χατζηευθυμίου μαζί με τους επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας και εκπροσώπων των εργαζόμενων θα επισκεφθούν τον επίτροπο, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες υπογραφής των ενταλμάτων για να εκταμιευθούν τα χρήματα. p.r

Πηγή: Παλμός
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!