tromaktiko: Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΝΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΓΡΙΜΠΟΡΕΜΜΑ ΣΕ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ.

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΝΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΓΡΙΜΠΟΡΕΜΜΑ ΣΕ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ.



ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΤΣΙΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ:
Στο δημοτικό διαμέρισμα Γεωργιτσίου Δήμου Πελλάνας Λακωνίας,η δημοτική αρχή ανέχεται κατοίκους να πετούν ανεξέλεγκτα σκουπίδια στο πανέμορφο ρέμμα Γριμπόρεμμα(που βρίσκεται μέσα στο χωριό και μάλιστα ακριβώς δίπλα από ...
τον νομαρχιακό δρόμο)και περιέργως δεν καθαρίζει το πανέμορφο αυτό ρέμμα,που θα έπρεπε να αποτελεί στολίδι της περιοχής, λόγω της γεωγραφικής του θέσης.
Φαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοτική αρχή αρέσκεται στην μόλυνση του περιβάλλοντος,αφού και σε άλλη περίπτωση:επιτρέπει αποχετέυσεις να καταλήγουν σε αγωγό ομβρίων υδάτων κατοικημένης περιοχής,για να εξυπηρετήσει συμφέροντα της μειοψηφίας(περιοχή Τσερωτέικα Γεωργιτσίου), με συνέπεια αρουραίοι και κατσαρίδες στην επιφάνεια και αφόρητη δυσωσμία.

Γιατί η δημοτική αρχή Δήμου Πελλάνας Λακωνίας,δεν καθαρίζει το πανέμορφο ρέμμα Γριμπόρεμμα;;;;Είναι τόσο δύσκολο να στείλει 2 εργάτες που θα ασχοληθούν 2 ημέρες με τον καθαρισμό του ρέμματος,που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού;;; Γιατί ανέχεται κατοίκους να πετούν ανεξέλεγκτα σκουπίδια;;

Το πανέμορφο ρέμμα Γριμπόρεμμα,που βρίσκεται ακριβώς δίπλα απο το νομαρχιακό δρόμο Σπάρτης-Λογκανίκου, θα πρέπει να μετατραπεί σε στολίδι της περιοχής και όχι σε παράνομη χωματερή.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!