tromaktiko: ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ? ΦΤΑΝΕΙ!

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ? ΦΤΑΝΕΙ!



Καλησπερίζω τρομακτικό και αναγνώστες. Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να θίξω το θέμα των ημερών. Αναγνωρίζω ότι οι ιδιοκτητες φορτηγών δημόσιας χρήσης θα έχουν κάποιο πρόβλημα με τις νέες διατάξεις του νομου. Ποτε μου δεν διαμαρτυρήθηκα και ούτε θα το κάνω, σε περιπτώσεις συλλαλητηρίων η σε πορείες φοιτητών συνδικαλιστών κλπ.
Γίνονται οργανωμένα και ξέρουμε από πριν ότι θα χρησιμοποιήσουμε τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Οι παραπάνω κύριοι όμως χωρίς λόγο και χωρίς να τους έχουμε πειράξει ΠΟΤΕ μας τιμωρούν, μας εμποδίζουν την κυκλοφορία, αδιαφορούν για την ταλαιπωρία που τραβάμε κολλημένοι στην κίνηση. Και ακόμα και αν δεν κλείσουν κάποιο δρόμο η κάποια λωρίδα (απροειδοποίητα πάντα) είμαστε με την ψυχή στο στόμα μην το κάνουν και αργήσουμε στη δουλειά η στη σχολη(πχ εγώ που σπουδάζω στη χαλκίδα, αυτές τι μέρες έφευγα 4 ώρες πριν δώσω το μάθημα μου για σιγουριά). Είναι ψυχοφθόρο, άδικο και εγωιστικό αυτό που γίνεται. Με τον ίδιο τσαμπουκά- αγανάκτηση-πάθος-θάρρος ταλαιπωρείστε αυτούς που ΦΤΑΙΝΕ όχι εμάς τους πολίτες. Μπείτε στη βουλή και πειτε τα, δείξε τα η στην τελική "σπαστε τα" να νιώσετε καλλίτερα(το τελευταιο ειναι σχήμα λόγου φυσικά.ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ). Άδικος η δίκαιος ο νομος ψηφίστηκε. Δεν θα τον πάρουν πίσω. Ταλαιπωρείστε αυτούς και όχι εμάς. Και οι δημόσιοι υπάλληλοι απέκτησαν μείωση στο μισθό τους αλλα δεν μας εμπόδιζαν να μπούμε στο metro η στο super market. Ούτε οι αστυνομικοί και οι στρατιωτικοι μας απήγαγαν και μας κράταγαν ομηρους με τα όπλα ώστε να τους κάνει το χατίρι το κράτος και να αφησει το μισθο και τη συνταξη τους ως εχουν.

Σέβομαι τα δικαιώματα σας, σέβομαι το επάγγελμα σας και ξέρω τη σημασία του αλλα δεν σας έχουμε κάνει κάτι..ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΣ..
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!