tromaktiko: Απόλυτο αδιέξοδο στο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Απόλυτο αδιέξοδο στο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού



Δεν υπήρξε κανένα απολύτως αποτέλεσμα στη συνάντηση ανάμεσα στους υπεύθυνους του ΤΑΑ με τον Στέλιο Καζάζη και τους παίκτες για τις οφειλές που υπάρχουν.
Αποχώρησε εκνευρισμένος ο τεχνικός του Τριφυλλιού. Απουσία με νόημα αυτή του αρχηγού, Σωτήρη Πανταλέων. Αναμένεται συνάντηση με τον Κίτσιο


Με λαβύρινθο μοιάζει πλέον το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού και μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει καταφέρει να βρει τη λύση στο πρόβλημα.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας ανάμεσα στον Στέλιο Καζάζη και τους παίκτες που βρίσκονταν και πέρσι στο ρόστερ του Τριφυλλιού δεν βρέθηκε καμία απολύτως επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές σε ότι αφορά το θέμα των οφειλών. Έτσι, οι πράσινοι θα συνεχίσουν την αποχή τους από τις προπονήσεις και κανένας δεν είναι σε θέση να προβλέψει τι μπορεί να συμβεί.

Συγκεκριμένα η συνάντηση έγινε ανάμεσα στους Στάθη Ντονά, Ηλία Λάππα, Βασίλη Μηνούδη, Αχιλλέα Παπαδημητρίου, Σάκη Ψάρρα, τον προπονητή της ομάδας Στέλιο Καζάζη, τον στατιστικολόγο Αντώνη Βουρδέρη, ενώ την διοίκηση του ΤΑΑ εκπροσώπησαν οι Θοδωρής Λιακόπουλος και Χρόνης Ακριτίδης. Από την πλευρά τους τα μέλη της τριμελούς επιτροπής τόνισαν στην πλευρά των πράσινων ότι θα αποπληρωθούν τα χρέη μέχρι των Δεκέμβριο, ΧΩΡΙΣ όμως να δώσουν καμία απολύτως εγγύηση.

Μάλιστα, έγινε λόγος ότι φέτος οι πληρωμές θα γίνονται όλες στην ώρα τους και αυτό τη στιγμή που τα οικονομικά του Ερασιτέχνη, όπως έχουν δηλώσει οι ίδιοι οι άνθρωποι του Συλλόγου και αποδεικνύεται από τα εξώδικα που φτάνουν στα γραφεία του, είναι σε τραγική κατάσταση. Για αυτό το λόγο οι παίκτες του Τριφυλλιού ζήτησαν να έχουν συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κίτσιο, κάτι που αναμένεται

Έφυγε εκνευρισμένος από τη συνάντηση ο Καζάζης

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι το γεγονός ότι ο άνθρωπος που έτρεχε μέχρι τώρα το τμήμα δεν άντεξε και λύγισε στην πίεση των τελευταίων μηνών.

Ο λόγος για τον Στέλιο Καζάζη ο οποίος βλέποντας το αδιέξοδο που υπήρχε στη συνάντηση, αποχώρησε εμφανώς απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί στο τμήμα. Όλο αυτό το διάστημα που υπάρχει η φουρτούνα στο πράσινο τμήμα βόλεϊ έχει αποδείξει πόσο καλός καπετάνιος είναι, όμως φαίνεται ότι πλέον η κατάσταση ξεπερνά τα δικά του όρια και αυτό πρέπει να προβληματίσει έντονα τους ανθρώπους της διοίκησης.

Η απουσία του αρχηγού

Προβληματισμό στους ανθρώπους του Ερασιτέχνη πρέπει να φέρει και η απουσία του Σωτήρη Πανταλέων. Ενός παίκτη που έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές την αγάπη του στον Παναθηναϊκό και σίγουρα το γεγονός ότι δεν έδωσε το παρών στη συγκεκριμένη συνάντηση σημαίνει πάρα πολλά για όσους τον γνωρίζουν.

Αυτό που απομένει τώρα να δούμε είναι τις επόμενες μέρες ποια θα είναι η αντίδραση της διοίκησης του Ερασιτέχνη αφού η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Υ.Γ. Η ώρα να έρθουν κάποιοι προ των ευθυνών τους έχει φτάσει, θα δούμε τα αντανακλαστικά τους και θα κριθούν αντικειμενικά, όχι όπως κρίνουν εκείνοι εμάς ανάλογα με το μέγεθος του επιθέτου μας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!