tromaktiko: Δυναμική αντίδραση

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Δυναμική αντίδραση



Ανοιχτά για αρκετές ώρες ήταν τα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης στην Εγνατία οδό. Μέλη της οργάνωσης "Ακρίβεια-STOP", που διαμαρτύρονται για τις απανωτές αυξήσεις, τα κατέλαβαν και οι οδηγοί περνούσαν χωρίς να πληρώνουν. Η κατάληψη έληξε στις πέντε το απόγευμα.
Χωρίς την καταβολή χρηματικού αντιτίμου περνούσαν οι οδηγοί  για αρκετές ώρες από τα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης, στην Εγνατία οδό, μετά από άμεση παρέμβαση της οργάνωσης  "Ακρίβεια - STOP", αλλά και ιδιοκτητών φορτηγών που αντιδρούν στις τσουχτερές αυξήσεις που εφαρμόζονται από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.
Στον Πολύμυλο το κόστος διέλευσης εκτοξεύτηκε στα 2,80 ευρώ για τα ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα, 2 ευρώ για τα δίκυκλα, 7 ευρώ για φορτηγά και λεωφορεία και 10 ευρώ για τις νταλίκες. Η λειτουργία των διοδίων προκάλεσε τις αντιδράσεις των μελών της οργάνωσης «Ακρίβεια - STOP» και μαζί με τους ιδιοκτήτες φορτηγών κατέλαβαν το απόγευμα της Τρίτης το σταθμό Πολυμύλου στη διαδρομή Βέροια - Κοζάνη της Εγνατίας, ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι πότε θα μείνουν παραταγμένοι εκεί. Οι συγκεντρωμένοι δεν επιτρέπουν την είσπραξη χρημάτων από τους οδηγούς.
http://www.news247.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!