tromaktiko: Απάντηση των κατοίκων του Αγ.Παντελεήμονα

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Απάντηση των κατοίκων του Αγ.Παντελεήμονα



Παρακαλούμε να αναρτήσετε το δελτίο τύπου  που σας στείλαμε, ως απάντηση στα φασιστικά σχόλια που γίνονται εις βάρος μας και εναντίον της φωνής διαμαρτυρίας που τολμάμε να αρθρώνουμε σε αυτήν την πολύπαθη γειτονιά της Αθήνας.
Όποιος δεν ζήσει από κοντά την κατάσταση που έχουν διαμορφώσει οι "πολιτικές των αρμοδίων υπουργών της εκάστοτε κυβέρνησης, στις γειτονιές που κάποτε αποτελούσαν κόσμημα της πρωτεύουσας της Ελλάδος, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έρχεται και πού οδηγούμαστε. Εμείς το ζούμε το πρόβλημα από μέσα γι αυτό φωνάζουμε.
Και για όποιον έχει απορία τι πρόβλημα έχουμε με τους αλλοδαπούς που κατοικούν στην περιοχή, τον πληροφορούμε ότι:
-έχουν μετατρέψει την περιοχή σε ένα σκουπιδότοπο,
-μόλις φτάνεις στην δική μας γειτονιά, χρειάζεσαι αμέσως κάτι να καλύψεις την μύτη σου καθώς η δυσάρεστες οσμές σου δυσκολεύουν την αναπνοή, εκεί που άλλοτε μοσχοβολούσαν το αγιόκλημα και τα γιασεμιά,
-ουρούν και αφοδεύουν όπου τους έρθει και από όπου μπορείτε ή δεν μπορείτε καν να φανταστείτε,
-ανύπαρκτος πολιτισμός (δεν μιλάμε για πολυπολιτισμική κοινωνία, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο)
-δεν σέβονται τον διπλανό τους, βάζουν τραγούδια όποια ώρα θέλουν να ακούσουν τη δική τους μουσική Βέβαια για εμάς θά ήταν ενδιαφέρουσα άν επισκεπτόμασταν τα δικά τους μέρη.
Το να τα ακούμε σε καθημερινή βάση μέσα στο σπίτι μας την ώρα που θέλουμε να μελετήσουμε για εξετάσεις πανεπιστημιακές ή να αναρρώσουμε ή να κοιμηθούμε για να πάμε για δουλειά το πρωί ,δεν είναι και το καλύτερο!
 Δεν μπορεί να πετάγεσαι επειδή ο μουσουλμάνος νοστάλγησε να ακούσει στις 2:00 το πρωί την μουσική του τόπου του.
-το θρησκευτικό ένδυμα των γυναικών μουσουλμάνων η γνωστη μπούρκα που το ενδύονται και κοριτσάκια 7 ετών αποτελεί κάτι ξένο στην δική μας κουλτούρα και αντιαισθητικό, και μή βιαστείτε να πάρετε το μέρος των υπερασπιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, διότι εμείς προϋπήρχαμε και είμαστε χριστιανικός πληθυσμός και δεν μιλάμε για μια - δυό μαντήλες και μπούρκες, αλλά για καραβάνια γυναικείου πληθυσμού με το εν λόγω ένδυμα (τα οποία δεν κάλεσε κανείς από εμάς να έρθουν στην Ελλαδα).
Όταν περνάμε εμείς από μπροστά τους μας κοιτάζουν περιφρονητικά γιατί προφανώς δεν φοράμε κι εμείς την μαντήλα.
-το έγκλημα μικρό ή μεγάλο,έχει καθιερωθεί σε ημερήσια και νυχτερινή βάση,
- ο φόβος έχει φωλιάσει στις ψυχές των κάποτε "περήφανων γηρατειών" οι οποίοι δεν τολμούν πλέον ούτε περίπατο να κάνουν στην γειτονιά τους ή ...στην πλατεία. Αδιανόητο!!!
-Μας έχουν διαρρήξει τα σπίτια το ελάχιστο μία φορά και μέχρι..... δεν ξέρω ποιο είναι το μέγιστο ως όριο για να το αναφέρω.
Το κυριότερο, έχουν ήδη μεγαλύτερο αριθμό σε πληθυσμό από εμάς τους Έλληνες!!!
Αυτό μήπως θάπρεπε να προβληματίσει?
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!