tromaktiko: Στο όνομα της οικονομίας στο Γηροκομείο Αθηνών…

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Στο όνομα της οικονομίας στο Γηροκομείο Αθηνών…



-Έχουμε διπλοθεσίτη προϊστάμενο, ο οποίος απασχολείται και σε δημόσιο νοσοκομείο, πάντα με τις ευλογίες της διοίκησης και του διευθυντή προσωπικά.

-Διαθέτουμε στο δυναμικό μας στελέχη με «υψηλή μόρφωση, εμπειρία και ικανότητες»…
• Γενικό Επιθεωρητή (!!) των 4.000 € μηνιαίως, ο οποίος συμπτωματικά είναι και γαμπρός του Γραμματέα του Δ.Σ. του Γηροκομείου.
• Διευθυντή των 5.000 € μηνιαίως, γόνο γνωστής οικογένειας που «υπηρετεί» σύσσωμη το Γηροκομείο, χρόνια τώρα.
• Οικονομικό Manager των 11.000 € μηνιαίως (!!!) ο οποίος προσφάτως αποχώρησε, αφήνοντας ένα τεράστιο έργο πίσω του.

Το κερασάκι στην τούρτα, είναι οι δικηγόροι μας οι οποίοι λαμβάνουν 6.000 € μηνιαίως, με κύριο αντικείμενο εργασίας να «κυνηγούν» ανελέητα τους εργαζομένους οι οποίοι απλά διεκδικούν νόμιμα τα δικαιώματα τους, (επιδόματα, αποζημιώσεις κλπ.) στην Επιθεώρηση Εργασίας και στα Δικαστήρια. Ο εντολέας τους φυσικά είναι ο πρόεδρος του ιδρύματος, ο οποίος και συντονίζει τον όλο δικαστικό αγώνα του ιδρύματος απέναντι στους θανάσιμους εχθρούς του, τους εργαζομένους του δηλαδή…

-Κάνουμε σπατάλες κάθε είδους…

• Εκδηλώσεις με γνωστούς καλλιτέχνες, από τις οποίες το ίδρυμα ζημιώθηκε τεράστια ποσά, όπως ο Andrea Bocelli στο Καλλιμάρμαρο την 1η Οκτωβρίου 2007 και που φυσικά κανένας δεν ανέλαβε την ευθύνη για το φιάσκο της μη πώλησης των προσδοκώμενων εισιτηρίων. Άλλο λαμπρό παράδειγμα, η κυρία Θρασυβουλίδου, που έλαβε άνω των 10.000 € για εκδήλωση.
• Εκδήλωση με αλλοδαπές καλλονές εκ Κούβας, μέσα στο ίδρυμα, με το ρεαλιστικό κόστος για Φιλανθρωπικό ίδρυμα των 5.000 €
• Ανακαινίζουμε κτίρια και μετά από λίγους μήνες τα κλείνουμε για λόγους που από πριν γνωρίζουμε..
• Αναδιαμορφώνουμε συνεχώς τους τεράστιους κήπους μας, τη βιτρίνα μας, αλλά παραμέσα οι εργαζόμενοι καλούνται να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους με πανάρχαιο και ελλιπή εξοπλισμό.
• Συντηρούμε εφημερίδα προπαγάνδας και προσωπικής προβολής, η οποία τυπώνεται σε 14.000(!!) φύλλα ανά δίμηνο..


Στο όνομα της οικονομίας…

Απολύουμε χήρες με 4 παιδιά, περικόπτουμε επιδόματα εργαζομένων που έχουν κατοχυρωθεί κατ’ επανάληψιν από το κράτος και τα δικαστήρια, αφήνουμε απλήρωτους τους εργαζομένους, απειλούμε με τα διάφορα παπαγαλάκια και τσιράκια μας τους πάντες, κλείνουμε περίπτερα που φιλοξενούνται παππούδες και το ελεήμον έργο συνεχίζεται..
Φυσικά η Αρχιεπισκοπή, η Δικαιοσύνη, η Νομαρχία, κωφεύουν.. Γιατί άραγε? Μήπως τελικά έχουν δίκιο αυτοί που «υποψιάζονται» σχέσεις μεταξύ σας? Η σιωπή είναι ενοχή..
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!