tromaktiko: EΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΑΚΡΑΣ ΘΗΤΕΙΑΣ

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

EΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΑΚΡΑΣ ΘΗΤΕΙΑΣ



Οι ΕΜΘ είναι σήμερα η μόνη κατηγορία στρατιωτικών που δεν έχουν μονιμοποιηθεί και εργάζονται ουσιαστικά ως αορίστου χρόνου καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες των υπηρεσιών τους.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ΕΜΘ που διανύουν το 25ο έτος υπηρεσίας μιας και στον Στρατό Ξηράς οι πρώτοι υπαξιωματικοί έχουν μπει από το 1985 χωρίς στην πραγματικότητα να απολαμβάνουν το αγαθό της μονιμότητας. Το ειδικό όμως καθεστώς που διέπει συγκεκριμένα τα στελέχη των Ενόπλων δυνάμεων καθιστά την μονιμότητα περισσότερο απαραίτητη από κάθε άλλο εργαζόμενο στο δημόσιο καθώς και την αλλαγή βαθμολογικής τους εξέλιξης ..και τον διαχωρισμό τους από τους ΕΠΟΠ που είναι Θεσμός εντελώς διαφορετικός..

20.000 ΕΜΘ περιμένουμε δικαίωση και αναγνώριση τις προσφοράς μας.. καθως οι πληροφοριες μας λενε οτι κατοπιν καποιον παρεμβασεων ενω αρχικα μας συμπεριλαβατε στο πολυνομοσχεδιο επειτα μας διαγραψατε...

ΑΓΑΠΗΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ 20000 ΕΜΘ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ..ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,,,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!