tromaktiko: illegalsigns.gr

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

illegalsigns.gr



Διάβασα πριν από λίγες μέρες για τη λειτουργία της ιστοσελίδας http://www.illegalsigns.gov.gr/ καθώς και την ανάπτυξη αντίστοιχης εφαρμογής για χρήστες iPhone. Θεώρησα πως επιτέλους έγινε ένα βήμα προς τα μπροστά. Επισυνάπτω το μήνυμα που απέστειλα την 26η Αυγούστου και για το οποίο ακόμα περιμένω απάντηση. Αδιαφορούν επιδεικτικά για τον λόγο για τον οποίο δημιουργήθηκε η εν λόγω σελίδα και προφανώς στοίχησε ένα σκασμό λεφτά. Δυστυχώς το DNA του ΕΛΛΗΝΑΡΑ δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ όσα ΔΝΤ και όσο χρόνια και να περάσουν.  
«Επιθυμώ να καταγγείλω πληθώρα διαφημιστικών πινακίδων που βρίσκονται στο νησι της Ρόδου. Δυστυχώς στην ιστοσελίδα http://www.illegalsigns.gov.gr/ υπάρχουν μόνο τα πεδία Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει με άλλο μέσο η καταγγελία;
Επίσης έχω εγκαταστήσει στο iPhone την εφαρμογή illegalsigns ωστόσο και εκεί αντιμετωπίζω πρόβλημα διότι απαιτείται σύνδεση μεσω 3G δικτύου (στο εθνικό δίκτυο είναι δύσκολο να βρεθεί πρόσβαση wi-fi). Καλό θα ήταν να υπάρξει μελλοντική αναβάθμηση της εν λόγω εφαρμογής έτσι ώστε να μπορεί ο χρήστης να βγάλει την φωτογραφία, να γίνεται αυτόματα η αποθήκευση των συντεταγμένων και η υποβολή της καταγγελείας στη βάση δεδομένων σας να μπορεί να μπορεί να γίνει όταν ο χρήστης έχει πρόσβαση σε wi-fi.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας και παρακαλώ για την απάντησή σας.»

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!