tromaktiko: Απορία αναγνώστη για το "indymedia" και η απάντηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Απορία αναγνώστη για το "indymedia" και η απάντηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος



Σε θέμα που αναρτήσατε λέτε πως "Με μήνυμα από τα κεντρικά της ΓΑΔΑ, μας ενημέρωσαν πως ενήργησαν, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε από το blog μας σήμερα το πρωί, για την απαράδεκτη σελίδα στο Facebook που δείχνει απίστευτης κτηνωδίας φωτογραφίες.

Σε πρώτη φάση καταργήθηκε η σελίδα, ενώ οι έρευνες εντοπισμού προχωρούν σε βάθος για την σύλληψη του διαχειριστή της σελίδας." Πολύ ωραία, συμφωνούμε. Όμως θα πρέπει να μας πει τι κάνει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που ενεργεί πάντα άμεσα όπως ισχυρίζεται, 10 χρόνια τώρα που η παράνομη ιστοσελίδα Indymedia λειτουργεί μέσα από το Πολυτεχνείο Αθηνών με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου και εν αγνοία του και με την κάλυψη και ανοχή των Πρυτανικών αρχών του Πολυτεχνείου.
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος 10 χρόνια τώρα πόσο άμεσα λειτουργεί σε αυτό το θέμα σχετικά με το indymedia το οποίο διοργανώνει και συντονίζει εγκληματικές ενέργειες και τρομοκρατικές επιθέσεις, παρουσιάζει επίσης απίστευτης κτηνωδίας φωτογραφίες ξυλοδαρμών αστυνομικών, πολιτών και καταστροφών περιουσιών, και τέλος απειλεί, εκβιάζει και παραβιάζει προσωπικά δεδομένα πολιτών στοχοποιώντας τους με τα ονόματα και τις διευθύνσεις τους στον αέρα;
Μπορεί να μας απαντήσει σε όλα αυτά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος;

Αναγνώστης

---------------------------------------
Η ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, πως το "indymedia" φιλοξενείται στο χώρο του Πολυτεχνείου όπου υπάρχει άσυλο. Πράγμα το οποίο δεν μας επιτρέπει την είσοδό μας ενέργειες.
Θέλουμε να θυμήσουμε πως για το θέμα αυτό, στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και η Βουλή, όπου τέθηκε το ερώτημα της Άρσης Ασυλίας από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!