tromaktiko: Kαταγγελία για τις καταγγελίες!

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Kαταγγελία για τις καταγγελίες!



Mε αφορμή την ανάρτηση (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_4906.html)
της κυρίας που καταγγέλει το ΚΤΕΛ Λάρισας, θέλω κι εγώ να κάνω μια καταγγελία και παρακαλώ για τη δημοσίευσή της:
Θέλω να καταγγείλω ΟΛΟΥΣ εκείνους που δεν έχουν τίποτε άλλο να κάνουν απ’ το να εκμεταλλεύονται την ελευθερία λόγου που τους προσφέρεις εσύ tromaktiko.
Ο κάθε ένας εδώ λέει το μακρύ και το κοντό του... Κάποια έχουν λογική και πολύ καλά κάνεις και τα δημοσιεύεις, αλλά κάποια είναι τελείως χαζά (δε μπορείς όμως να το ξέρεις αυτό εσύ tromaktiko και γι’ αυτό τα δημοσιεύεις).
Είναι δυνατόν όμως να καταγγέλει κανείς ολόκληρο το ΚΤΕΛ για καθυστέρηση ενός τετάρτου στην αναχώρηση του λεωφορείου;;;
Οκ, καταλάβαμε τι θέλει να πει η κυρία με την «καταγγελία» της...
Ας σκεφτούμε λίγο κι απ’ την πλευρά του ΚΤΕΛ: Δεν εμφανίσθηκε ο οδηγός στις 6:45 το πρωί για τους (σοβαρούς προφανώς) λόγους του....
Οι άνθρωποι στο ΚΤΕΛ, θα το κατάλαβαν λογικά 5-10 λεπτά νωρίτερα (γιατί 6:45 θα έφευγε το λεωφορείο, αλλά πρέπει και να φορτώσει)...
Και ψάχνουν αντικαταστάτη μες στο πρωί....
Και ο αντικαταστάτης εμφανίζεται στις 6:55!!!
Και αντί να πούμε ένα μπράβο για την ταχύτητα που λειτούργησαν εκεί στο ΚΤΕΛ, τους πετάμε και μια καταγγελία... Έτσι για το γαμ*το ρε παιδί μου!
Πρωί-πρωί, το νου τους στο να ενημερώσουν το κοινό θα είχαν (εξάλλου πόσοι υπάλληλοι του ΚΤΕΛ να υπήρχαν 6:45 το πρωί;!), ή στο πώς να ανταπεξέλθουν με το πρόβλημα που προέκυψε;!
Επί τη ευκαιρία, μια άλλη καταγγελία που αφορούσε σε κάποιο μάγκα που πάρκαρε σε υπόγειο πάρκινγκ καταστήματος καλύπτοντας 3 θέσεις, επειδή το είδα κι εγώ το αυτ/το εκείνο, θα ήθελα να ενημερώσω ότι την ίδια ώρα υπήρχαν τουλάχιστον 70-80 θέσεις ΚΕΝΕΣ!!
Μπήκε ο τύπος στο πάρκινγκ, το πάρκαρε τελείως βιαστικά το αμάξι του, πήγε έκανε τη δουλειά του και έφυγε πάλι... Βιαστικό παρκάρισμα ήταν, όχι μάγκικο...
Δηλ. οκ.... Να στέλνουμε καταγγελίες στο tromaktiko, αλλά να έχουν και κάποια βάση!
Ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία,
Φανατικός αναγνώστης σας!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!