tromaktiko: Mένει στον Παναθηναϊκό ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους!

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Mένει στον Παναθηναϊκό ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους!



Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Α1' και στο περιθώριο αυτής ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός σε ακόμη μία μεταγραφή πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Πολλοί είναι αυτοί που έψαξαν να βρουν ποια θα είναι αυτή η μεταγραφή, αλλά όπως φαίνεται η απάντηση βρίσκεται στο περσινό ρόστερ των "πρασίνων" και δεν είναι άλλη από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της λιθουανικής ιστοσελίδας "www.Irytas.It" Ο "Σάρας" είναι, πιθανό, να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό των πρωταθλητών Ελλάδας ακόμα κι αν το συμβόλαιό του δεν ξεπερνά τις 150-200 χιλιάδες ευρώ! Ο λόγος; Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα η, Ελληνίδα, σύντροφος του "Γιάσκε" είναι έγκυος (ετοιμάζεται να γεννήσει το ερχόμενο μήνα) και ο 34χρονος σούπερ σταρ επιθυμεί διακαώς να παραμείνει στην χώρα μας.

Το δημοσίευμα αυτό ενισχύει ακόμη περισσότερο το γεγονός πως ο Γιασικεβίτσιους συνεχίζει να προπονείται με τους "πράσινους" προκειμένου να μείνει σε φόρμα, αλλά δεν έχει βρει ακόμα κάποια καλή πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Όλα, λοιπόν, θα κριθούν τις επόμενς ημέρες.

http://www.balla.gr/?v=2&dbt=1&aid=15027
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!