tromaktiko: Πρόβλημα με την Οn Τelecom

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόβλημα με την Οn Τelecom



Θελω να καταγγειλω την εταιρια on telecom διοτι ενω εχω κανει αιτηση αρχηκης χορηγησης γραμμης τηλεφωνου και ιντερνετ στις 12 Ιουλιου 2010 και ενω εχουν περασει πανω απο 50 ημερες
H μονη ενεργεια που εχει γινει ειναι να εχει δωσει γραμμη ο ΟΤΕ,γιατι η παραπανω εταιρια δεν εχει ιδιοκτιτο δυκτιο.
Την ημερα που εδωσε γραμμη ο ΟΤΕ ενημερωσα τους υπευθυνους της εταιριας και η απαντηση τους ηταν'' θα επικοινωνισουμε μαζι σας μεσω του τεχνικου τμηματος για να κλεισουμε ραντεβου για να γινει η συνδεση,αυτο εγινε στις 5-6 Αυγουστου 2010.
Απο την ημερομηνια αυτη και μετα δεν με πηρε κανενας τηλεφωνο για ραντεβου απο το τεχνικο τμημα,παρα μονο μια υπαλληλος για να μου πει το ιδιο πραγμα και μαλιστα δυο φορες''θα σας παρουν απο το τεχνικο τμημα για να σας κλεισουν ραντεβου''.
Σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχαμε μαζι τους την δευτερα στις 30 Αυγουστου 2010 μας ειπαν ''θα σας παρουν απο το τεχνικο τμημα για να σας κλεισουν ραντεβου μεχρι το τελος της εβδομαδας''.Ξανα επικοινωνισαμε μαζι τους την Τεταρτη 01 Σεπτεμβριου 2010 και μας ειπε η υπαλληλος ''περιεργο επρεπε να σας ειχαν παρει τηλεφωνο θα προωθησω την αιτηση σας σαν επειγον μεχρι την Παρασκευη θα σας παρουν τηλεφωνο για να σας κλεισουν ραντεβου'',τεταρτη φορα τα ιδια λογια.
Σημερα το πρωι επικοινωνισαμε για αλλη μια φορα με την εταιρια και η απαντηση τους για πεμπτη φορα ηταν η ιδια ''θα σας παρουν απο το τεχνικο τμημα για να σας κλεισουν ραντεβου και οτι ξαναπροωθουν την αιτηση μας σαν επειγον''.
Επειδη ομως δεν μας εφτανε αυτο ξαναπηραμε και το απογευμα και εισπραξαμε την γνωστη απαντηση ''θα σας παρουν απο το τεχνι! κο τμημα για να σας κλεισουν ραντεβου''.Ζυτοντας να μιλησω με καποιον υπευθυνο μου ειπαν οτι δεν υπαρχει κανενας που να μπορω να μιλησω ουτε προ'ι'σταμενος αλλα ουτε και απο το τμημα συνδεσεων μιας που ουτε αυτoι μπορουν να μιλησουν μαζι τους παραμονο με e-mail η fax.
Αυτα δεν γινονται ουτε σε χωρες στις οποιες δεν υπαρχει δυκτιο,53 ημερες μεχρι σημερα ,εχει ο θεος ακομα,για μια αρχηκη χορηγηση τηλεφωνικης γραμης δεν υπαρχουν υπευθυνοι σε αυτες τις εταιριες δεν υπαρχει καποιος που να τους υποβαλει προστιμο για τετοιες περιπτωσεις?
Μαλον οχι ....

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!