tromaktiko: Απάντηση στο ''Καταγγελια για Nova''

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Απάντηση στο ''Καταγγελια για Nova''




Αναφορικά με το μήνυμά σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια της ανάπτυξης και πρωτοπορίας, η nova έφερε στην Ελλάδα για πρώτη φορά τη μετάδοση προγράμματος σε High Definition. Το πρώτο μας μέλημα ήταν να εξασφαλίσουμε ότι οι κυρίως αγώνες που προβάλλονται στο novasports1 θα είναι όλοι σε HD ώστε να πετύχουμε την υψηλότερη ποιότητα μετάδοσης τόσο σε εικόνα όσο και σε ήχο. Κατά συνέπεια αγώνες που δεν είναι διαθέσιμοι σε High Definition μεταδίδονται σε ένα από τα υπόλοιπα 6 αθλητικά μας κανάλια.
Πιο συγκεκριμένα, η επιλογή να προβληθεί ο αγώνας Μπρίζ – ΠΑΟΚ στις 16/9 στο NS3 έγινε γιατί ο αγώνας αυτός δεν προσφέρεται από τους διοργανωτές σε HD ,ενώ ταυτόχρονα σε high definition μετάδοση διατίθεται ο αγώνας Γιουβέντους – Λεχ Πόζναν.


Βασική αρχή στον σχεδιασμό του προγράμματος της nova είναι να προσφέρουμε όσο περισσότερες επιλογές μπορούμε για τους συνδρομητές μας, ώστε να μπορούν ανά πάσα στιγμή να απολαμβάνουν αυτό που τηλεοπτικά επιθυμούν. Παρακαλούμε θερμά όπως μας ενημερώσετε για τον κωδικό συνδρομητή σας και κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας που θα μπορούσαμε να σας καλέσουμε για να σας ενημερώσουμε για τρέχουσες ή μελλοντικές προσφορές μας που αφορούν τη δική σας συνδρομή.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στον αριθμό 2106602000 καθημερινά και το Σάββατο από τις 8:00 έως και τις 24:00 και τις Κυριακές από τις 10:00 έως και τις 24:00, είτε μέσω e-mail.

Με εκτίμηση
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!