tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠOΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠOΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΡΗΣ



Προς το φιλο που ανοιχτα θιγει την ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ηταν καλο να επισημανθει οτι :

1)Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερωσε με επισημη ανακοινωση της τα εξης : Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να σημειώσει ότι όσοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας επιθυμούν να προμηθευτούν το πακέτο εισιτηρίων για τον ευρωπαϊκούς αγώνες, πρέπει να φέρουν μαζί τους και το καρτελάκι διαρκείας ώστε να προσθέσουν εκεί τα τρία παιχνίδια. Υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει για τους ευρωπαΪκούς αγώνες η δωρεάν είσοδος των παιδιών».
2)Τα 5 ευρω τα οποια υπονοειται οτι "κλεβουνε" στην παε ειναι το αντιτιμο για να πιστωσουν μια νεα καρτα της οποιας το κοστος θα επιβαρυνθει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ επειδη απλα δεν φροντισες να ενημερωθεις.
Πιστευω οτι το μερος της ανακοινωσης που λεει : "πρέπει να φέρουν μαζί τους και το καρτελάκι διαρκείας ώστε να προσθέσουν εκεί τα τρία παιχνίδια" ειναι αρκετα ξεκαθαρο.Καλο θα ηταν λοιπον να μην κατακρινεις ετσι την ομαδα με την οποια ζουμε καθε μας στιγμη για ενα δικο σου λαθος

ΥΓ ) Δεν θελω να θιξω καθολου τον αναγνωστη ως προσωπο αυτα απευθυνονται σε καθε Αρειανο!
ΥΓ 2 )Παρακαλω να δημοσιευθει καθως ξεδιαλυνει μια κατασταση που θιγει τον συλλογο μας,η ΠΑΕ ΑΡΗΣ συγκριτικα με τις υπολοιπες,εχει κανει τα παντα για τον λαο!μεχρι και νερα μας μοιραζαν στην Καβαλα!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!