tromaktiko: Μποΐκοτάζ στο pet city

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Μποΐκοτάζ στο pet city



Πρίν από μερικά χρόνια, συγκεκριμένα το 2006, αποφάσισα να αγοράσω, μιας και λόγω άγνοιας δεν είχα ιδέα πώς αλλιώς θα μπορούσα να αποκτήσω ένα κατοικίδιο, ένα σκύλο.
Πήγα περιχαρής στο πλέον γνωστό pet shop της αττικής ονόματι pet city. Στην σύντομη βόλτα μου μπροστά από τα κλουβάκια είδα ένα υπέροχο κανελί boxer να με κοιτάει με μια μελαγχολική φατσούλα..Αποφάσισα οτι αυτό ήταν το σκυλάκι με το οποίο θα πέρναγα πολλά πολλά χρόνια ευτυχίας. Το αγόρασα λοιπόν (βάλσαμο στην υποψία οτι μπορεί αυτό το σκυλάκι να κακόπεφτε, ή ακόμα χειρότερα να είχε ήδη κακοπέσει σε ενα απο τα κρύα εκτροφεία που θα είχε γεννηθεί). Το σκυλί μου δόθηκε με συστάσεις!! Είχε, μου είπαν, τσιπάκι αναγνώρισης, διαβατήριο σφραγισμένο- πιστοποιημένο και δεν ξέρω τί αλλο από την Ε.Ε. και βέβαια pedigree απο την χώρα γέννησης του κουταβιού, Ουγγαρία. Μετά απο δύο υπέροχους μήνες συμβίωσης με την όμορφη boxerina μου αποφασίσαμε (οικογενειακώς) αφού είχαμε χώρο να μεγαλώσουμε την παρέα της σκύλας μου με έναν αρσενικό τιγρέ πάλι boxer. Πήγα εκ νέου λοιπόν στο φοβερό αυτό πολυκατάστημα (σαν ανίδεη που ήμουν) και ζήτησα να μου στείλουν ! ένα αρσενικό κουτάβι τιγρέ. Το κατ! άστη μα, ως δια μαγείας, μέσα σε 10 μέρες [σε άλλο κατάστημα δεν υπήρχε, διασταυρωμένο] μου τηλεφωνεί και μου λέει αγαπητή πελάτισσα σου έχουμε το αρσενικό τιγρέ που ήθελες. Δίνω λοιπόν συνολικά για τα σκυλιά μου τότε, το 2006, 1.280€ και ο δεύτερος σκύλος μου έρχεται με αντίστοιχα προσόντα ως αυτά της θηλυκιάς (τσιπάκι, διαβατήριο και αυτό το πολυπόθητο pedigree) που πάλι λόγω άγνοιας, μέχρι πρόσφατα ούτε που είχα ασχοληθεί να δώ τί στο καλό είναι αυτό το pedigree. Η boxerina μου λοιπόν, γεννάει πρίν απο μερικούς μήνες και οι νέες οικογένειες που θα πήγαιναν τα κουταβάκια ήθελα οπωσδήποτε να είναι εγγεγραμμένα στον Κ.Ο.Ε. (Κυνολογικος Ομιλος Ελλαδας). 'Οταν εγώ ρώτησα την διαδικασία στον Κ.Ο.Ε. με διαβεβαίωσαν οτι θα ήταν εξαιρετικά απλή. Έγω απο την μεριά μου όφειλα να στείλω τα ξένα pedigree στον Όμιλο και οι υπάλληλοι του Ομίλου θα φρόντιζαν να στείλουν τα χαρτιά των σκυλιών μου στην Ουγγαρία, στον αντίστοιχο κυνολογικό όμιλο για να περαστεί το όνομά μου σαν ιδιοκτήτρια και να μπορέσω να δηλώσω γονείς και κουτάβια πλέον στην Ελλάδα.
Έρχεται όμως η απαντητική επιστολή του κυνολογικού ομίλου Ουγγαρίας ενημερώνοντάς με οτι το γενεαλογικο δέντρο των σκυλιών μου (κοινώς τα pedigree τους) ήταν ΠΛΑΣΤΑ!!!!!! Έδωσα λοιπόν σχεδόν 1500€ για να αγοράσω σκυλιά (που αν κ μενα δεν με ενδιαφέρει) είναι αμφιβόλου καταγωγής και αγνώστου μητρός- πατρός. Λυπάμαι αλλά αυτό είναι τραγικό. Με θλίβει σαν άτομο και με τρελαίνει σαν πελάτη. Ενημερώνω σας οτι πλέον θα κινηθώ νομικά και σας παρακινώ να προβείτε σε ένα μόνιμο μποΐκοτάζ του συγκεκριμένου pet shop που το μόνο που έχει καταφέρει να κάνει είν! αι μια εμπορία ταλαιπωρημένων κουταβιών κ λοιπών κατοικιδιών και μή. Επιπλέον, όσοι απο εσάς διαβάσετε αυτό το μήνυμα και κάνατε το λάθος να αγοράσετε (μέγα λάθος πλέον για μένα) σκυλάκι ή οποιοδήποτε ζωάκι απο εκεί και περιχαρείς διατυμπανίζετε ότι το ζώο σας είναι κάποιας ιστορίας, ψαξτε το...και αν δείτε ότι και εσείς πέσατε θύμα τους, τότε κυνηγίστε τους, να τους κλείσουμε επιτέλους!!!!!!


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!