tromaktiko: Καταγγελία για υποκατάστημα Praktiker

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Καταγγελία για υποκατάστημα Praktiker




Την Τρίτη το πρωί (η ακριβής ώρα προκύπτει από την απόδειξη του καταστήματος) πήγα σε υποκατάστημα της αλυσίδας Praktiker, στη Μεταμόρφωση προκειμένου να προμηθευτώ κάποια προϊόντα. Το ένα από τα δύο που αγόρασα έγραφε στο ράφι την ένδειξη «Γυαλιά πλαστικά με βαλβίδες, τιμή 1.30 ευρώ» ενώ στο ταμείο ,το ίδιο προϊόν χρεώθηκε για το ποσό των 1.80 ευρώ. Σας αποστέλλω συνημμένα σχετικά έγγραφα ήτοι: μια απόδειξη λιανικής στην οποία αναγράφετε το όνομα το προϊόντος και η αξία του (στο ταμείο!).

2.Ενα έγγραφο στο οποίο υπάλληλος του υποκαταστήματος σημειώνει χειρόγραφα, μεταξύ άλλων , την ένδειξή «λάθος τιμή».

3. Το μηχανογραφημένο δελτίο επιστροφής, με το οποίο έπρεπε, όπως μου είπε η υπεύθυνη του καταστήματος να περιμένω ξανά στην ουρά του ταμείου προκειμένου να παραλάβω την διαφορά.

Όταν αρνήθηκα να μπω ξανά στην ουρά προκειμένου να παραλάβω το ποσό των πενήντα λεπτών και κινήθηκα προς την έξοδο το καταστήματος η υπεύθυνη του καταστήματος μου φώναξε έντρομή ότι δεν μπορώ να φύγω αν δεν πάρω πίσω τα χρήματα μου, και ότι πρέπει να κοπεί άλλη απόδειξη. Ειδοποίησε μάλιστα τους σεκιούριτι του καταστήματος οι οποίοι προσπάθησαν να με αποτρέψουν να εξέλθω του καταστήματος.

Παρακαλώ όπως δημοσιεύσετε την καταγγελία μου για τη ενημέρωση του αγοραστικού κοινού.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!